Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Let's Play] Filmiki z fabułą czyli z życia minecraftowego indianina.

NEWcapidupa122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z życia minecraftowego Indianina

Wszystkie osoby, które nudzi masa typowych let's playów, monotonnych, nieprzemyślanych zapraszam do oglądania tej oto serii ! Jest to seria przemyślana, każdy odcinek ma swój scenariusz, którego się trzymamy kręcąc kolejne filmiki. Zawiera ona humor oraz mroczny wątek (na razie nieujawniony).

Akcja rozgrywa się na rdzennych terenach pewnego indianina, który pewnego dnia spotkał przybysza z nieznanych mu dotąd ziem.

W czasie trwania ich przygody poznajemy różne historie, często zabawne, często z dreszczykiem. Poznajcie smak przygody !

Aktualnie na YT znajdują się 3 odcinki.

Link do kanału: LINK

Opublikowano

Zróbcie nową fabułę bo pierwszy odcinek typowe odkrycie ameryki

bardzo prostackie

x

Opublikowano

Wszystkich chętnych do obejrzenia kolejnego odcinka zapraszam na mój kanał na YouTube - http://www.youtube.com/user/HeniekzLasu

Jest to czwarty odcinek w którym Tubylec odkrywa przed Marco skrawek swojej przeszłości, opowiada także o lokalnych wierzeniach i tego typu sprawach.

Chciałbym jeszcze powiedzieć, żebyście się nie zrażali pierwszym odcinkiem, jest on zdecydowanym niewypałem, wiem że wyszedł sztucznie. Kolejne odcinki są lepsze, a będą jeszcze lepsze !

Opublikowano

Odcinki dosyć przeciętne. Głosy przed mutacją + cholernie słabe mikrofony + słabe wideo = słaby film. Fabuła mogłaby być lepsza. Według mnie seria wymaga dopracowania i dużych zmian. Jednak fabuła przypadła mi najbardziej do gustu zw wszystkiego.

Opublikowano

Nakręciliśmy kilkanaście odcinków (około 4h roboty) po czym okazało się, że zapomniałem włączyć stereo mix'a. To spowodowało, że głos Marco z głośników był czytany przez moje mikro i dopiero wtedy nagrywany ;/

Opublikowano

Moim zdaniem , akcja dopiero co się rozkręca ,gdy pojawiacie się w Hiszpanii.

Odcinek 10 , Obejrzyj !

http://www.youtube.com/watch?v=kPnbYysVQXk&feature=feedu

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...