Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nazwa forum

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

www.forum.ogolnotemetycznenajzajebisztszezewszystkich.org

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

To już najlepiej jakbyś Ty sam wymyślił, bo to jednak będzie Twoje forum.

P.S do ogólnotematycznych jest trudniej coś wymyślić, bo nie wiadomo do czego nawiązać

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Hmm... wpadłem na ciekawą nazwę (nawet sam wymyśliłem) ale domeny są zajęte i strony nie są forami tylko np. shellowniami . Myślicie, że to nie będzie "plagiat" nie chodzi mi o nazwę tylko o tematykę .

Opublikowano

IloveBigTits.org

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

iForum.pl

iForumacja.pl

Propozycje, ogólnie chcesz w j. polskim?

Mogą byc w innych językach

iFOT.pl

W przetłumaczeniu iForumOgólnoTematyczne.pl

Dość fajne :P

Opublikowano

general-thematic-forums.pl xD

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

nasze-życie.pl

i tu motto

Jest to forum z myślą o ludziach przeciętnych jeśli masz jakiś problem napisz temat o swoim problemie a masa naszych specjalistów postara się tobie pomóc .

nie mam zamiaru ubiegać się o plagiat jeśli zrobisz coś takiego chętnie zostanę modem na twoim forum

Opublikowano

Jeś.i ktos Ci wymysli nazwe forum w przyszłosci moze ubiegać sie o plagiat czy cos takiego.

Ostatni chodzi mi tylko o podpowiedź staram się sam coś z tych wszystkich wymyślić . Na pewno będzie to jakaś głupia nazwa ale przecież nie o nazwę tu chodzi tylko o zawartość forum .

Planuję zrobić coś takiego jak mpcforum , darkarez i forumowisko oczywiście nie będę dawał wszystkich gier tylko te popularne itd. . Na razie forum stało by na jakimś małym hostingu (prawdopodobnie xaa) gdy się rozrośnie to zastanowię się nad lepszym . Domeny nie wykupuję .

darkweider napisz na gg 32970999 dogadamy się ;)

Opublikowano
spamujemy-fot.pl

Tutoriale Minecraft:

Mody:

http://www.mpcforum.pl/topic/361079-mod-nazywanie-pupila/

http://www.mpcforum.pl/topic/360910-modpokeballs-pokemon/

Cs 1.6:

http://www.mpcforum.pl/topic/362003-tutduzy-ping-wejdz/page__p__2559165#entry2559165

Opublikowano

Co myślicie o zaplecze (zaplecze.pl) ?

Myślałem nad nasze-życie.pl czy coś w tym stylu ale nazwa sugeruje nam, że strona jest o życiu itp.

Mój pomysł raczej nie pasuję do porad zdrowotnych ale dobra chcę zobaczyć waszą opinię .

Opublikowano

Jeś.i ktos Ci wymysli nazwe forum w przyszłosci moze ubiegać sie o plagiat czy cos takiego.

Wątpie ,żeby o taki szajs ktoś się kłócił ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...