Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] META-INF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moglby mi ktos dac link do ss na ktorym sie znajduje lokalizacja pliku meta-inf, poniewaz nie moge

go znalezc :/ a trzeba go usunac zeby wgrac mody :/ (wiem wszystko co trzeba zrobic ale tylko tego znalezc nie moge)

Opublikowano

Screen nie dam ale napisze gdzie jest. Klikasz Start następnie uruchom, wpisujesz tam %appdata% później wchodzisz w folder .minecraft i tam w bin. Otwierasz minecraft.jar winrarem i usuwasz plik Meta-Inf ;)

anonymoussignature.png

Chętnie przyjmę pojedynek graficzny ;)

Jeżeli pomogłem, możesz dać plusa bluee.png

Opublikowano

C:\Documents and Settings\xxx\Dane aplikacji\.minecraft\bin\ minecraft.jar ( otwierasz go winrarem , tam znajdziesz mete-inf )

Opublikowano

Powiem Ci jak co znaleźć:

1. Naciśnij kombinację klawiszy Windows + R i wpisz %appdata%

2. Otwórz folder .minecraft

3. Otwórz folder bin

4. Widzisz plik minecraft.jar? Kliknij na niego PPM, wybierz "Otwórz za pomocą..." i wybierz program WinRAR

5. Tutaj znajduje się folder META-INF

Upy: Szybsi ;)

1339163822-U301909.png

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Zrób jak koledzy napisali a go zobaczysz bo ty pewnie go w plikach nie tych co trzeba a jak zrobisz tak jak mówie to znajdziesz ten folder chyba że jesteś debilem i nie rozumiesz co tam pisze i szukasz w folderze mine craft w program files

• 1 rok później...
Opublikowano

Ikonka Windowsa na klawiaturze +R %appdata% potem .minecraft tam masz versions i potem minecraft wersja jaka masz ppm na ikonke i otowrz za pomoca winrar i gotowe masz folder meta inf. ODKOP! xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...