Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet w telefonie corby pomóżcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam samsunga corby (tego zwykłego) pierwotnie zakupiony jest w salonie plusa lecz ja go odkupiłem od właściciela i mam tam kartę z heyah lecz nijak nie mogę się na nim połączyć z internetem. Próbowałem wszystkiego czego wiem chyba. Wiele razy wysyłałem z oficjalnej strony te sms'y z konfiguracją i nic. MMS'y mogę wysyłać i odbierać, ale jak chce sie połączyć z internetem to błąd wyskakuje. A więc wiecie jak można to zrobić?

klklgv.jpg
Opublikowano

Słuchaj, też mam samsunga. Miałem ten sam problem. Musisz sobie ze stronki ery spisać odpowiednie dane profilu transmisji danych. Wtedy wszystko ładnie śmiga.

Opublikowano

Problemem że nie możesz skonfigurować ze stronki plusa może być to że wysyłasz do Heyah. Musisz skonfigurować ręcznie wpisz w google to Ci wyskoczy

Szukajcie a znajdziecie :P

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Weteran
Opublikowano

Musisz zrobić tak, aby ci przyszedł sms z konfiguracją i go włączyć , inaczej nie ma bata ;d no chyba ze do serwisu, lub recznę ustawienie.

1329036830-U154499.png