Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znasz Sie  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kim Gra?

• Ninja
      5
    • Sura
      6
    • Szaman
      2
    • Wojownik
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Gram na s 25 mam na zbyciu 50kkk

Jakie eq robić do pvp i do expa do 75 lv?

Prosze o odp . B)

Gram Sura 70 lv

WOjownik 75 ;):D

prokox.png
Zaczynamy!

Czy dasz + czy - leży mi to ;D

Opublikowano

Nie Jestem Pewien. xD

Zrób bm'a z 4x G/P na 75 lvlu to będzie kosiara...Duszek sferka ochronka i mu:)To naprawde kox.Do tego troszke abs z 10-20% na ludzi troche kryta i padają.

Odczytaj pw.

Opublikowano

Ja radzę grać bodym , może ciężko się expi na poczatku i ma najdroższe eq ale to moim zdaniem najlepsza postać ;) Oczywiście jest lepsza a mianowicie sura wp ( pro pvp pro exp ), ale ja już od paru lat gram wojem więc tak zostanie ;d

Opublikowano (edytowane)

Zrób bm'a z 4x G/P na 75 lvlu to będzie kosiara...Duszek sferka ochronka i mu:)To naprawde kox.Do tego troszke abs z 10-20% na ludzi troche kryta i padają.

Odczytaj pw.

masz racje ale zrobic wpka 4x G/P w pvp daje sobie rade a drzwi do pro expa są szeroko otwarte w sumie z tego slynie wp ze fajny w expie;] ale to zalezy czy chcesz pvp juz czy pozniej ale exp super;]

@edit zalezy jak tam wolisz ale 70lv w dzien nie naexpisz wiec mi bylo by szkoda lv a po za tym skille misje itp;] a po za tym wbijesz pro lv < bossy +buff takze DT nawet ripa nawet z kims;] > ale masz juz bronie na 75lv itp;] mozesz sobie sura/wojem wybic ten lv i zrobic inna postac ale warto dobic fajny poziom na tych;]

Edytowane przez Eryk624

;]

Opublikowano

ja tak jak up nie radze Ci zaczynac grac od nowa, szkoda lvla i tegoco osiagnales do tej pory:) a jak masz na zbyciu konto na s25 to chetnie przyjme bez eq:P:) ( o ile sie nie myle to ty pisales ze masz stal +9 2k hp??) ja bym ta postacia teraz wbil 90 lvl i kosil wszystkich na calym serwie potem u*ierdol smoka i miej jako pierwszy epicka zbrojke:) a jak juz to mozesz sie pobawic healerem albo archerem:)

:)

Opublikowano

Bodziak najlepszy, 4ever. Jeśli masz tyle kasy to kupuj wybonowane eq. Taki żelak albo coś z pro bonami, ludzie często sprzedają. Wszystko z pro bonami.

Bo bony to podstawa.

Opublikowano

A Wojownik Mental czy Body ?

Odradzam zaczynania na nowo ..

dokończ to co rozpoczełeś sam się przejechałem się sam na ta tym będzie =.=

Radzę wykoxić Wojownika -wtedy bd kox ;D

Albo sure - z dobrymi Abs to każdy jest cienki :D

Przemyśl to ..

Jeżeli koniecznie chcesz zacząć od początku .

to polecam ci daggera miło się gra na wyższym lv kox w pvp a z expem sobie radzi ^^

bleach%20tag.png
Opublikowano

Ja tak samo body

xxx5xxx Done

xxx10xxx Done

xxx50xxx Done

xxx91xxx Done

xxx300xxx Done

xxx500xxx Not Done

xxx1000xxx Not Done

Opublikowano

Body wybierz najlepsza postać która jest w tym metku jeżeli masz tyle kasy kup jakieś pro eq typu bojowy +9,boga +9/stal+7/8 jakieś itemki na kryta i ludzi najlepiej aby pżtypu ebo +9 i srebrna +9 ;)

Opublikowano

surekw wp ja polecam na typ 70 juz niezle sobie w pvp radzi jak ma skille min. g1 a exp chlopie miodzio zobacz na yt jak surki wp jada metki na 90lvl jakos niedawno widzialem gosc 75 wp z truciakiem metka na 90lvl uklepal w niecale 3min wogole nieochodzil aby driady wybic a na 75 dt moid malina po pietrze z kowalem strach on i jazda z metkami

1378747514-U216092.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...