Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc;]

widzialem iż kilku naprade dobrych userów edytuje hacki typu easymetin2PL czy expiseasy które działają na PL

i tu pytanie czy warto zagrać na PL proszę wziąść pod uwage gre na hacku ceny yangi itp

i jaka postacia? odrazu mowie że body czy mental odpada xD myslalem nad buffem ale jest ich masa, myslalem nad archerem/daggerem w sumie jedno i to samo lecz przy archerze poli na P obowiązkowo a przy lv 75+ i skillach wcale nie na P jest pro kosiara w pvp i bossach ale by expic trzeba miec poli na P. poradźcie jaka postac i w skrócie + i - danej klasy by nie zrobić błędu

;]

Opublikowano

Jezeli decydujesz sie na gre na globalu to nie wybieraj PL-a bo to nie ma sensu. Polecam ci grac na privach lub na innch globalach bo PL do niczego sie nie nadaje.

Opublikowano

Na chwile obecną start na Metin2 PL opłacalny nie jest. Chyba że wyexpisz szybko 75lv WP i na metki do DT i kase na allegro sprzedawać :>

Opublikowano

Dla mnie granie na hackach to żenada i grają tak tylko ci co tak naprawdę grać nie potrafią. Nie lepiej być usatysfakcjonowanym, że samemu zrobiłeś sobie pro konto?

A jeśli chciałbyś grać to polecam:

-do exp Wojo mental, sura WP i BM też może być

-do pvp wojo body, sura BM(ona jest najlepsza nikt jej nie zajedzie) musisz tylko umieć nią grać.

P.S. Proszę o odp u mnie ===> http://www.mpcforum.pl/topic/361991-jaki-serwer-w-metin2/

Jeśli pomogłem wejdź na www.pajacyk.pl

Kliknij w brzuszek pajacyka a nakarmisz głodne dziecko :)

50/100/150/200/250/300/350/400/500

Opublikowano

A ja polecam Ci archera :)) Duza satysakcja jak zaczniesz kosic wyzsze lvle i kazdy Cie bd szanowal :) KU jest tanie wiesz skille do G to nie problem a co do POLI to podstawowe az takie drogie nie jest po 20,kk (przynajmniej na s3) a aura 110+. Zaw. poli widuje po 7-10kk wiec jeszcze lepiej tylko mistrz. jest troche drozsza.

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Ja polecam Woja (Mental) moze i ciut drogie skille ale jak wbijesz 61+ to na metki spokojnie z dobra kosa mozesz biegac i stac cie bedzie na robienie skilli a ze skillami na M1+ do 61lvl to nie jest trudno.Do expa boski i do pvp także.Dt ci cieszko nie bedzie zrobic bo spota na 65+ weźmiesz spokojnie jak zrobisz eq na metkach

1294227919.png
Opublikowano

archer moze i duzo lepszy w pvp na 65levelu tylko na marmury dzienie przy poli min m1 placisz bedzeisz ok 500kk

Opublikowano

archer moze i duzo lepszy w pvp na 65levelu tylko na marmury dzienie przy poli min m1 placisz bedzeisz ok 500kk

myslalem ze ceny spadly troche ale aura 110kk xD nie to jednak nie zagraj moze za rok;] do zamkniecia

;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...