Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Cheat Engine [ pomocy ]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym na wstępie powiedzieć ,że chciałem sobie pogrzebać w hex'ach minecrafta. Zainstalowałem Cheat Engine bodajże wersja 6.0 i zainstalowało mi się samo też "Przyśpiesz swój komputer" . Nie udało się mi jednak nic dodać do Ekwipunku ( ale to nie jest ważne ) Jakiś tydzień po odinstalowaniu CE i Przyśpiesz swój komputer ! mój komputer strasznie zamula , nie jestem jakimś wszechwiedzącym i nie wiem co mam zrobić. Ktoś spotkał się z takim problemem czy wie co się stało proszę o podpowiedź.

Opublikowano

Witam!

Chciałbym na wstępie powiedzieć ,że chciałem sobie pogrzebać w hex'ach minecrafta. Zainstalowałem Cheat Engine bodajże wersja 6.0 i zainstalowało mi się samo też "Przyśpiesz swój komputer" . Nie udało się mi jednak nic dodać do Ekwipunku ( ale to nie jest ważne ) Jakiś tydzień po odinstalowaniu CE i Przyśpiesz swój komputer ! mój komputer strasznie zamula , nie jestem jakimś wszechwiedzącym i nie wiem co mam zrobić. Ktoś spotkał się z takim problemem czy wie co się stało proszę o podpowiedź.

Ściągaj programy od producenta bo jak ściągniesz z niepewnego źródła możesz jakiś shit złapać.

Przeskanuj komputer Kasperskym a jak dalej będzie mulić to zrób log OTL'em i komuś pokaż kto się zna na takich rzeczach. Najlepiej pokazać na forach typu: dobreprogramy.pl itp...

@Killing_Maszin_

Masz rację autor myślał, że CE wyrządził szkody i dlatego tu napisał....

P.s.

Ja używam CE i wszystko pyka.

GrottyCracker22.png
Opublikowano

Ja miałem ten sam problem, ściągnąłem jakiś program, który przywraca rejestr do formy kupionego Windowsa XP i jest ok! Poszukaj takiego programiku dałbym linka ale nie mam już tego programu.

1351969276-U240495.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

format dla debilów, sama instalacja CE nie ma nic do systemu , nic nie zmienia ani nie wprowadza żadnych zmian w systemie , to co ktoś doinstalował w trakcie to tylko jego wina oprogramowanie adware ma to do siebie że zawsze spowalnia system nigdy nie przyspiesza w żaden sposób

jak napisano wyżej, ściągać tylko ze źródła a nie z jakiś badziewnych stron czy serwisów. po prostu nalezy się pozbyć syfu który zainstalował się w czasie instalacji

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...