Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szukam bota do łowiska

Thersu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema. pełno tematów wiem. jest ten by krupniq ale nie rozumiem go. to skrypt ale ja w to ciemny jestem i nie wiem wogóle jak zrobić ten skrypt albo gdzie odpalić. Prosze o link do bota na łowisko lub pomoc w odpaleniu. Mam jeszcze pytanie miałem zbeirać na wędke za 200 k ale kupiłem spining za 120k i nie mam na kołowrotek dobry. opłacało sie czy było lepiej dozbierać?

League Of Legends :)

Opublikowano

http://www.przeklej.pl/plik/bybanan-exe-002ad189d40i

to fajny boteq:) akurat masz spining a lepiej spining dzial z tym botem:) niemusisz tu nic ustawiac klknij tylko to(wlacz) wbij na lowisko i kliknij f1:) rybki leca jak chcesz off to tez f1

a co do spiningu to roznie:) ja rekord na wedce do 9 kg zlowilem 23kg:) wiec na spiningu 15 kg poradzisz 30kg a z botem nazbierasz fast na all:)

jak mozesz daj +

//skana proszę!

bez reflinków

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

http://www.przeklej.pl/plik/bybanan-exe-002ad189d40i

to fajny boteq:) akurat masz spining a lepiej spining dzial z tym botem:) niemusisz tu nic ustawiac klknij tylko to(wlacz) wbij na lowisko i kliknij f1:) rybki leca jak chcesz off to tez f1

a co do spiningu to roznie:) ja rekord na wedce do 9 kg zlowilem 23kg:) wiec na spiningu 15 kg poradzisz 30kg a z botem nazbierasz fast na all:)

jak mozesz daj +

//skana proszę!

Spoxik ;d bot dziala tylko ze... troche za szybko sciaga jak jest ryba ;p da sie jakos zrobic zeby wolniej sciagal ?

Opublikowano

Spoxik ;d bot dziala tylko ze... troche za szybko sciaga jak jest ryba ;p da sie jakos zrobic zeby wolniej sciagal ?

Jakbym miał dostęp do skryptu to by się dało :P

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...