Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tworzyłem własnie zamek kiedy postanowiłem to nagrać. odpaliłem frapsa i gdy otworzylem okno z minecraftem komp mi się zlagował musiałem go restartować.

po odpaleniu minecrafta nie było w nim mojego save. reinstalowałem wszystko , usunołem wszystko i zainstalowałem od nowa i nic moj save nie zostaje odczytany proszę o pomoc;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie ma już szansy na odzyskanie save (chyba, że przywrócisz system do godziny, kiedy budowałeś zamek. Nie wiem czy to zadziała, nie znam się na tym) Po prostu kiedy robisz reset kompa, Minecraft nie zapisuje save :P (jest za wolny :D)

1339163822-U301909.png

Opublikowano

A masz save w folderze z minecraft? Jak tak to da się coś uratować. A jak nie to przywracanie, tak jak Up napisał ;)

anonymoussignature.png

Chętnie przyjmę pojedynek graficzny ;)

Jeżeli pomogłem, możesz dać plusa bluee.png

Opublikowano

Też tak miałem. Po prostu wczytaj twój save w programie MCedit, nic nie rób, zapisz. I będziesz miał save ;) Niestety eq przepada.

elo jak tam rzycie?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam tak samo (save jest w pliku z savami) ale minecraft go nie czyta, a w mc edicie klikam na "level" zamyka sie okno i w mc edicie nic sie nie zmienia jest to okno startowe błagam pomocy !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano
"... usunołem wszystko "
- facepalm... Jeżeli usunąłeś wszystko (całą grę, folder w AppData) to nie do odratowania.