Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gm na mnie "polowal" od miesiaca. Ide do lazienki wracam a on stoi mi nad fishbotami! Cwaniaczek.. Ale mu odpisalem. Wspomnial cos o hackach czemu zaprzeczylem i mnie loglo. chcialem wejsc i z nim pogadac... Konto zablokowane... Spoko odwolam sie. De fakto nie ma dowodow. Pech chcial ze akurat mi scielo ekran i tyle. Nie milem jak odpisac. Logi preciez sa czyste. No i piszemy odwolanie, a tu okienko z mailem. Super. Maila nie pamietam -.-" Chcialem na forum Metin2 looknac ale konto zablokowane. Skad moge wziac mail do moich kont? Licze na pomoc. Stawiam co chcecie. (Moze poza piwem- cienko narazie z kasa :))

Opublikowano

Polecam isc do lekarza moze przepisze ci cos na skleroze. Nie rozumiem jak mozna zapomniec e-maila... To jak zapomniec gdzie sie mieszka.. Co sie z tymi ludzmi w tych czasach dzieje. Nie wiem posprawdzaj historie i inne gowna moze chociaz wiesz na jakiej www miales -maila to moze beda loginy zapisane..

Opublikowano

Polecam isc do lekarza moze przepisze ci cos na skleroze. Nie rozumiem jak mozna zapomniec e-maila... To jak zapomniec gdzie sie mieszka.. Co sie z tymi ludzmi w tych czasach dzieje. Nie wiem posprawdzaj historie i inne gowna moze chociaz wiesz na jakiej www miales -maila to moze beda loginy zapisane..

Polecam zgłosić się do tego programu na discovery o 'nadludziach', jak pamiętasz 50 e-mailów ;)

Chyba, że jedziesz na jednym i jak grasz na hackach, to banują trzy lata Twojej 'pracy'.

ps. nie chodzi mi o e-maile typu sratatata1,sratatata2, sratatata3 etc.

@Top:

Jeżeli to Twój pierwszy ban, no to maks dwa tygodnie.

Niestety jak nie pamiętasz e-maila, to dupa - sam ostatnio nie wiedziałem za co ban, bo kolega urzędował, ale na szczęście wulgi....

ew. posprawdzaj e-maile kont z innych gier.

Może założyłeś konto na metie i 4story na jednym e-mailu.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Polecam zgłosić się do tego programu na discovery o 'nadludziach', jak pamiętasz 50 e-mailów ;)

Chyba, że jedziesz na jednym i jak grasz na hackach, to banują trzy lata Twojej 'pracy'.

ps. nie chodzi mi o e-maile typu sratatata1,sratatata2, sratatata3 etc.

@Top:

Jeżeli to Twój pierwszy ban, no to maks dwa tygodnie.

Niestety jak nie pamiętasz e-maila, to dupa - sam ostatnio nie wiedziałem za co ban, bo kolega urzędował, ale na szczęście wulgi....

ew. posprawdzaj e-maile kont z innych gier.

Może założyłeś konto na metie i 4story na jednym e-mailu.

Jezeli ma sie 50 e-mailow to trzeba uzyc mozgu i pomyslec aby kazdy e-mail zapisac sobie np. w notatniku. Wiadomo ze nikt 50 e-mailow nie zapamieta i w takich sytuacjach zawsze sie gdzies te poczty zapisuje a autor tematu nie pomyslal no i trudno sie mowi ^^

Opublikowano

MaKys, jeżeli adres e-mail porównujesz do swojej chawiry, to ci wspułczuje.

top!

Morzesz mu się oddać w naturze.. ; )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...