Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak latać śmigłowcem lub odrzutowcem

pablo20066

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdrawiam wszystkich!!! Sorki jesli piszę nie wtym dziale ale nieznalazłem innego pasującego do tego.Mam problem i wielu innych graczy chyba też...Jak latać tymi fruwającymi stworam???.wYPRÓBOWAŁEM WSZYSTKIE PRZYCISKI NA KLAWIATURZE I...nic. Stale się rozbijam.Inni zresztą też , z tego co widze w grze.Mógł by ktoś krok po kroku wytłumaczyć jak się lata? Pozdrawiam!....

?????...NIKT NIEWIE??????

Opublikowano

Ja mogę zrobić ale za kilka dni, szczerze mówiąc latanie tymi statkami jest trudne, trzeba sobie ustawić klawisze odpowiednio i mieć dobrą prędkość bo jak lecę z prędkością 800 km/h to mapę pokonuję w klika sekund !

OndteAw.png
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

czulosc myszy na maxa, odwracamy os myszy, zmieniamy strzelanie z dzialka na lewy PM a bomby/rakiety na prawy PM spacje na zmianie broni i latamy, tym co respi sie na lotniskowci a niema rozbiegu startujemy tak: dziob do gory i ogien a nie startujemy pionowo co zajmuje polowe czasu gry, w tym bfie ciulowo jest rozwiazany system walki samolotem, w BFie 2 swietnei sie latalo i polowalo na inne samoloty czy tez jednostki naziemne, dla helikopterka zmieniamy tylko czulosc i ox myszy, a teraz bombardowanie: zmieniamy na bomby lecimy (najlepszy kat podejscia to 45 stopni) po przelaczeniu na bomby mamy taka pionow kreche w dol ktora przecina sie z "ksiezycowa" krecha na dole jezeli lecimy na cel pod katem 45 stopni to punkt przeciecia sie pionowej krechy i tej poziomej "ksiezycowej" to punkt upadku bomb, dziekuje, pozdrawiam, milego latania

tutek szybki oparty na okolo 100 godzinach wylatanych w BF 2

Opublikowano

Ale okdryliście amerykę z tym pkt w drzewku skilli. Przecież kur bez tego w ogóle nie możę usiąść za stery -_-. Mu chodzi raczej jak się nie rozwalić. Też mam z tym trochę problem ale już powoli zaczynam ogarniać. Musisz delikatnie myszką przechylić do przodu i jak lecisz i masz te dwie linie to starasz się za pomocą myszki utrzymać je w poziomie. Cięzkie ale da się na pewno wyuczyć. (jeżeli chodzi o helikopter) Z odrzutowcem jest podobnie ale trochę ciężej.

であるSpidoo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...