Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Konfiguracja Root

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóz mam problem opisze go w ponizszych podpunktach:

-mam pliki serwerowe 2010

-clienta 2011

- wszystkie programy potrzebne do konfiurac (File archiver , server info itd)

- Pod koniec gdy przerzucam plik root na ikone m2 nie wyskakuja mi pliki .Epk i .Eix

Wyskakuje okno tak jak normalnie tyle ze te 2 pliki mi sie nie pojawiaja wie ktos moze dlaczego?

Prosilbym bardzo o napisane na GG jakiegos forumowicza co doswiadczenie w takich sprawach , A najlepsza to by byla rozmowa na skype

Opublikowano

Dziwnie to napisałeś więc nie wiem dokładnie o co ci chodzi;p Wygląda na to że masz problem ze spakowaniem root więc:

Wypakowałeś plik root tak? Zrobiłeś zwoje i chcesz go spakować? Jeżeli wypakowujesz root to pojawia się folder "Source" żeby go spakować musisz narzucić na m2 plik w którym zmieniałeś ścieżkę do clienta czyli "RootPackGen" i pamiętaj że po spakowaniu root będzie już tam gdzie podałeś ścieżkę w pliku "RootPackGen" czyli twoim cliencie.

Opublikowano

Eh.. Nie ma pliku 936item_proto w folderze od pakowania. Jeżeli masz clienta 2010 ten plik jest niepotrzebny i wiele innych typu _new _old wykasuj je z pakera i po sprawie.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Robię jak ten dziciak :D Próbowałem pomoc autorowi na temaviever. Wszystkie pliki są, ale packer coś nie chce pakować. Proszę autora o dodanie screenu jak pakuje, dokładnie tego komunikatu erroru.

Opublikowano (edytowane)

Wzialem pliki root jakiekolwiek rozpakowalem i chcac zapakowac nadal to samo ;/ ;/ wydaje sie maly blad a w rzeczywistosci kolosalny ;/

Edytowane przez Krysti1910
Opublikowano (edytowane)

przecież pisze że plik 936item_proto nie istnieje

rozpakuj ponownie root sprawdź czy masz owy plik

i napisz czy masz

Edytowane przez JuriKoks
http://www.youtube.com/user/JuriMasters

Opublikowano

Żarcik polega na tym, że ten plik masz uszkodzony i musisz rozpakować jakieś root od innego clienta i wziąć ten pliczek do swojego. Ewentualnie masz złe zapytanie (np. brakuje ''['')

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano (edytowane)

I tak nie działa, moj komputer lubi errory itp Ale jeśli mogę w tym temacie to prosiłbym o spakowanie tych plików, byłbym wdzięczny pliki waża 500kb

Klik (download)

Edytowane przez Krysti1910
Opublikowano

Autor napisał, że dalej nie umie rozpakować żadnego pliku .epk i .eix. Sądzę, że to wina systemu operacyjnego czy wirusa, gdyż nie ma już innej możliwości. Znam się bardzo dobrze na edycji klienta i nigdy czegoś takiego nie spotkałem. Coś w systemie musi być tak skonfigurowane, że po prostu źle czyta plik. Tak samo jak autor miał problem bo VirtualBox nie mógł odczytać pliku z innej lokalizacji niż pulpitu. Myślę, że to na 100% wina systemu.