Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiany w dziale :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dzisiaj każdy temat w subforum Hacki będzie musiał zostać zaakceptowany przez moderatora.

Ma to na celu zminimalizować prawdopodobieństwo wszelkiego świństwa (wirusy, keyloggery itp).

Mam nadzieję, że przebolejecie potrzebę czekania na akceptacje tematu w zamian za większe bezpieczeństwo.

Enzil

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano (edytowane)

brawo.gif

w końcu ktoś pomyślał

//Enzil

Noo, jak masz jakieś pomysły to wal do mnie :P

Szczerze mówiąc sam się dziwie, że tak długo to wymyślałem.

Edytowane przez Enzil
Opublikowano

Dobrze wymyślone ..

Bo jak mnie pamięć nie zawodzi ktoś dawał temat Gordon

a w temacie reklama jakiejś innej strony lub wyzywał administrację i userów..

+ Za pomysłowość ^^

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

No jakby tak gordon wyszedł dzień później to byś miał trochę roboty z akceptacją np jakby z 6 osób wysłało, I pytania czyj temat lepszy, czy tam wcześniej wyszedł. :P

Będziesz brał kto pierwszy dodał, czy kto lepiej opisał itp ?

Co do keyloggerów to i tak za bradzo nie zapobiegniecie temu bo mogą wstawić do głównego i i tak kilka osób zdąrzy pobrać...

W kilku przypadkach się przyda, ale chyba częściej będzie znienawidzone przez dodającego hacka, że musi czekać :P

No ale inicjatywa dobra więc + za pomysł

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Hmmm...

Dobra jest.

Przyda sie aby mass takich hacków nie przydatnych poszedł.

Chociaż ktoś to sprawdzi :D

Opublikowano

W takim wypadku zostaje zatwierdzony najlepiej opisany :)

a nie sądzisz że jest to trochę nie fair ? ktoś kto szukał hacka, na prawdę się postarał, nie dodał kolorków i innego zbędnego gówna wystawi hack na mpc.

jakiś posrany leecher skopiuje wszystko doda kolorki, napisy itp. i nagle jego temat jest zaakceptowany (zamiast tamtego) i ten pierwszy gościu może być pominięty np. przy kandydowaniu na kida " sorrki, ale nie widziałem w dziale Twojej pracy, etc."

ostatnio często ludzie piszą te same tuty dodając jakieś gówna estetyczne ...

proponuję dodawać hacki od tych osób które dodadzą jako pierwsze z opisanymi funkcjami hacka, jego autora, poprawnie wstawionym screenem oraz linkami do scana i downloadu.

Opublikowano (edytowane)

a nie sądzisz że jest to trochę nie fair ? ktoś kto szukał hacka, na prawdę się postarał, nie dodał kolorków i innego zbędnego gówna wystawi hack na mpc.

jakiś posrany leecher skopiuje wszystko doda kolorki, napisy itp. i nagle jego temat jest zaakceptowany (zamiast tamtego) i ten pierwszy gościu może być pominięty np. przy kandydowaniu na kida " sorrki, ale nie widziałem w dziale Twojej pracy, etc."

ostatnio często ludzie piszą te same tuty dodając jakieś gówna estetyczne ...

proponuję dodawać hacki od tych osób które dodadzą jako pierwsze z opisanymi funkcjami hacka, jego autora, poprawnie wstawionym screenem oraz linkami do scana i downloadu.

Zgadzam się z Lennym. Ja dodając gordona też się nie bawiłem w kolory, tylko dodałem same linki. Dopiero potem zacząłem to graficznie jakoś poprawiać i opisywać co po kolei

@down Enzil

Hmm przeczytaj to co napisałem... Też nie dawałem żadnych bajerów, kolorków itp

Edytowane przez Angel Heart
sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Przesada też nie jest wskazana, ale jeżeli w podobnym czasie 2 osoby wstawią tego samego hacka przy czym jedna z nich spóźniła się o np. pół godziny, ale dała bardzo ładny temat z wyjaśnieniem jak co użyć itp, a druga (szybsza) dała tylko link do downloadu i scanu to raczej użytkownikowi będzie bardziej pomocny ten 1.

Poza tym sam muszę akceptować te tematy więc chyba widziałbym jak ktoś się stara, tak czy siak.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Dobry pomysł.

BTW

Enzu jak potrzebujesz coś z grafik to pisz na GG.

Dziś mam sporo czasu.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano
dała tylko link do downloadu i scanu

pisałem że ze wszystkim co jest wymagane tzn, dl, skan, screen i opis funkcji...

Poza tym sam muszę akceptować te tematy więc chyba widziałbym jak ktoś się stara, tak czy siak.

niektórzy mają tak pojebane nicki że nie zapamiętasz ;)

Opublikowano

Co do czego Enzilu jeżeli są 2 takie same hacki dodane w obrębie 1 h to wybierajmy który ładniejszy ale jeżeli ktoś doda hacka w poniedziałek a ktoś w środę i ten z środy będzie ładniejszy olejmy to i zostawmy z poniedziałku .

Takie jest moje zdanie .

Bo masa jest ludzi co dodaje 15 takich samych hacków .

9368_gold.png

Opublikowano

Szkoda tylko ,ze tak długo będzie trzeba czekać na hacki :huh:

Ale dobrze by było jak byście przypneli ten temat by każdy mógł go przeczytać...

Opublikowano

Szkoda tylko ,ze tak długo będzie trzeba czekać na hacki :huh:

Ale dobrze by było jak byście przypneli ten temat by każdy mógł go przeczytać...

Dobry plan.

Podepnę .

Co do czekania to raczej nie bd czekał długo .

Po prostu wejdę ja lub Enzil .

Sprawdzimy skany itp i hack dodany ;]

9368_gold.png

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...