Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Subforum] WarRock

Pomysł jest twoim zdaniem  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Powinno co? takiego zosta? dodane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Chciałem przedstawić wam moją propozycje do subfora w dziale WarRock, nie wiem czy była już taka propozycja bo nie bywam w tym dziale więc jak już było takie coś proszę o usuniecie.

Subforum nazywało by się Tutoriale/Poradniki w którym :

Do wyboru nie wiem która będzie bardziej odpowiadać :

1. Użytkownicy będą pisać tutoriale a te najbardziej istotne i działające zostawały by podklejane przez moderatorów.

2. Z ogólnego działu WarRock moderatorzy przenosili by do niego najistotniejsze poradniki (Brak możliwości pisania nowych tematów) użytkownicy mogą/nie mogą pisać postów.

Moim skromnym zdaniem dział by się przydał ze względu na nowych użytkowników którzy się gubią a tak to wszystko by było na tacy że tak powiem :)

Poradniki były by typu tak jak ten mój jak rozpocząć grę :

To jest ukryta treść, proszę

I tytuły tematów w tym dziale też musiały by być konkretne typu [TuT] Strzał przez ścianę itp. żeby przez tytuł było wszystko wiadome

Edytowane przez vilax
1329228482-U118767.png

Opublikowano

To co było do napisania jest... Mamy taki temat, więc dział nie jest potrzebny, a tutków za dużo nie będzie przybywać.

Opublikowano

Ten pomysł niestety jest do niczego. Prawda jest taka, że mimo Twoich największych chęci wprowadził by więcej bajzlu niż porządku.

Najczęściej oblegane poradniki są podpięte w subforach do których się odnoszą. A cała reszta znajduje się w spisie wszystkich przydatnych tematów.

Nie wiem czy miałeś już okazję go zobaczyć więc proszę:

To jest ukryta treść, proszę

Spełnia on identyczną funkcję jak ten Twój dział i nie zajmuje wiele miejsca.

Skoro więc, mamy już zastosowane podobne rozwiązanie i jak narazie sprawdza się ono w 100% to po co szukać dziury w całym?

P.S

Mimo wszystko fajnie, że chciałeś coś wprowadzić i próbowałeś udoskonalić dział WR.

To się jak najbardziej chwali więc, nie przejmuj się, że tym razem nie udało Ci się wstrzelić z pomysłem i kombinuj dalej : )

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...