Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój klega jest dziwny

awerv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I kogo to obchodzi, że Twój kolega jest homoseksualistą?

Zapewne kliknął w link, który automatycznie zmienia opis...

1377531174-U173186.png

Gość FuturONakurwia
Opublikowano

Umów się z nim w odludnym miejscu albo u któregoś z was w domu tam chwyć go za penisa i zacznij mu walić konia jeżeli cię nie odgoni to znaczy że jest homo a jeśli odgoni to znaczy że jest hetero

Opublikowano

Pewnie nawet sam mu podesłałeś ten link zrobiłeś szybko screena i się podniecasz.

; )

Gość FuturONakurwia
Opublikowano

OK MA POZDROWIENIA a ten wyrzej jest gejem widac po zdjęciu tak on wygląda naprawde !

Spierdalaj skurwysynu

Po 1 naucz się pisać głupi chuju

Po 2 Chuj ci do mojej orientacji seksualnej więc wypierdalaj do nory z której wypełzłeś robalu bo zaraz możesz być rozpierdolony

Opublikowano

nie to jest jego stałe ale ktos mu zrobił kawał i ma to cały czas i jest tak ułomny ze nieumie zmienic sobie opisu bo boi sie ze mu sie komp zepsuje jest tak dziwny azma 15 lat kiedys jak mu skrut do nero włorzyłem do kosza to mnie normalnie wykopał z domu a miał chyba 10 skrutów do nero i bał sie ich usunąć jak zrobiłem reset bo sie zacioł to normalnie tak sie wydarl ze cały blok go słyszał i pół miasta niepolecam takich kolegów jutro ide do niego usunąć mu skrut do nero to normalnie niewiem co mi zrobi ...

Opublikowano

nie to jest jego stałe ale ktos mu zrobił kawał i ma to cały czas i jest tak ułomny ze nieumie zmienic sobie opisu bo boi sie ze mu sie komp zepsuje jest tak dziwny azma 15 lat kiedys jak mu skrut do nero włorzyłem do kosza to mnie normalnie wykopał z domu a miał chyba 10 skrutów do nero i bał sie ich usunąć jak zrobiłem reset bo sie zacioł to normalnie tak sie wydarl ze cały blok go słyszał i pół miasta niepolecam takich kolegów jutro ide do niego usunąć mu skrut do nero to normalnie niewiem co mi zrobi ...

Wykurwiaj

ale to nie o tobie więc co sie ...

Bo mam taki kaprys popierdoleńcu

s2c77Oa.png

Opublikowano

Opis jak opis ... Nic nie jest zabronione . Po za tym co ci do tego ???? To są jego sprawy .

Opublikowano

niech ci possie.

Tutoriale Minecraft:

Mody:

http://www.mpcforum.pl/topic/361079-mod-nazywanie-pupila/

http://www.mpcforum.pl/topic/360910-modpokeballs-pokemon/

Cs 1.6:

http://www.mpcforum.pl/topic/362003-tutduzy-ping-wejdz/page__p__2559165#entry2559165

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...