Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .!

Gram w Terrarię od wczoraj , i od wczoraj mam problem ..

Gdy wchodzę na multi , (Używając hamachi) wpisuje IP serva . i łączy się a nagle Crashuje mi gre , znaczy wyskakuje Terraria przestał działać ...i do wyboru znajdz rozwiązanie online - Odpada

I Wyłącz grę daję ..

Co zrobić aby terraria nie crashowała ..

Reinstala robiłem itp. ^^

Będą +

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano (edytowane)

Hmm od dzisiaj mam ten sam problem :/ Oczywiscie tez dam +/- za pomoc. Serwer jest na 100% on bo gadam z kumplem ktory go hostuje przez ts'a, ale sprobuje Xna i Frameworka przeinstalowac

Edytowane przez Cristofer123

Gram teraz pod nickiem Somlagi :]

Opublikowano (edytowane)

Ja od początku terrari mam ten błąd. Też się nim męczę ile mogę. Mam Windowsa 7 64bit. Spróbuj może odinstalować i z powrotem zainstalować Xna i Frameworka 4.0. Być może Seerwer jest off , gdyż Terraria nie posiada komunikatu "nie znaleziono serwera", więc gdy go nie znajduje po prostu się wyłącza.

Wpadłem na kolejny pomysł.

Jeśli masz starą wersję hamachi aktualizuj ją. (może coś da)

Edytowane przez tektro
Opublikowano

Mój kolega miał podobny problem to wszedł na Steam> Biblioteka> Dodaj grę> Terraria

Jemu pomogło, spróbujcie i wy :D

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

Oczywiście służę pomocą...

Cieszę się, że wam pomogło, bo sam to odkryłem :D

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

@UP

To ja odkryłem, lecz jemu powiedziałem :D Teraz myślę, że podobnych problemów już nie będzie ( oznacza to mniej spamu :D )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...