Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Serwer dedykowany kłopot z mysql

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postępuje według tego tematu http://www.mpcforum.pl/topic/140267-mega-tutorial-jak-postawic-od-podstaw-serwer-metin2/

doszłem już do "Instalacja plików serwerowych. " Punkt 15.

Robię jak tam podano próbuje zalogować się do bazy danych i dostaję error 1045 access deniet czyli że nie mam dostępu. Czemu? Hasło podaje na pewno dobre. Czy podczas kopiowania bazy danych tak jak mówią poprzednie punkty nie zmieniło mi się hasło? Jeśli tak to na jakie? Bardzo proszę o pomoc.

Opublikowano

Jane ok.

A czy ktoś wie jaki klient potrzebny żeby zalogować do takiego serwera?

I co z portami nie mam przciesz możliwośći włącznia portmap. Może nie potrzeba tego na dedyku? Jeśli tak to jakie porty podać podczas towrzenia swojego klijenta.

(Podaje się tam ip i porty na jakich ma się łączyć)

Opublikowano (edytowane)

Tak jak wrzucałeś baze to zmieniło ci się hasło. Zawsze gdy wrzucasz bazę nie wrzucaj folderu mysql z downloadu ten folder generuje się sam podczas wykonywania instalacji i punktów po kolei zawartych w tucie.

@Edit

aa... mysql rozwiązałeś

kolejny twój problem to uszkodzone coresy. Jeżeli potrafisz sam to podaj prawidłowe ścieżki w game od 1 do 99 + first+ share_data w piku auto.sh jeżeli jedna nie umiesz zgłoś się do kogoś.

Edytowane przez kierzek1

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...