Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MILLIONAIRE CITY  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Grasz w millionaire city?

• Tak, b?d?my s?siadami
      0
    • Tak
    • Nie, nie chce byc s?siadem
      0
    • Nie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam,

znacie grę menelgame? tam są datki i kto na linka wejdzie ten ma kaskę, jest gra na facebook'u Millionaire City i tam gdy cos sie buduje mozna prosić kogoś o pomoc, wtedy daje sie reklame na swoja tablicę i juz, ale mozna skopiowac stronkę odnosnika i ktos obcy może nam wejść na to i pomóc

oto link przykładowy link(znaczy sie prawdziwy ale za 9h będzie nie ważne bo i tak skonczy mi sie budować wieża):

To jest ukryta treść, proszę

jak ktoś kliknie to o 10% krócej się robi wiec gdy by taki bot, skrypcik czy coś mi wchodził tak jakby i pomagal ułatwiło by mi to grę

2 sprawa

bot do zbierania kasy ze sklepów

W grze ma sie sklepy które co około 3 minuty dawają kasę, gdy by taki bot sam mi klikał w te sklepy (można grac na Full Screen ;D ) to bym zarobił kupe kasy

gdy by komus sie udało zrobić bądx gdy ktoś ZNAŁ STRONĘ DO TAKIEGO BOTA proszę podac linka dam + 5 i pewnie za ilośc downloadu dostaniecie kaske

3. darmowe złoto

na facebook'u znalazłem stronkę że daje za freeko 250 gold bar'ów ale trzeba byc w angli bądź ameryce, taka blokada, znam taką stronkę jak linkhelper czy coś nie pamiętam ale nie wiem czy to hack, zdziwiło mnie to jednak że to na facebook'u jest a skoro to oszustwo to powinni to skasować ale nie wiem, sprawdzi ktoś? :P albo zna jakies darmowe sposoby na kase oprucz misji i konta VIP na millionaire city?

4. mozliwośc do inwestycji

za każdego zaproszonego gracza który ma 4mln wartości dostaje się jakby "odznaczenie" udanej inwestycji, jeśli ma sie np: 15 udanych inwestcji dostaje sie możliwosc tańszego kupna dzialki

da się stworzyć dzieki skryptowi jakiegoś bota lub konta fikcyjnego który wbije sobie 4mln wartości? wysyłał by wtedy do mnie gifty rozne ;) jeśli jest lub sie da zrobić to proszę o pomoc :D

Pozdrawiam, Powodzenia, Z góry ^^ thx

@EDIT

tam odwiedza się też znajomych dlatego mozna stworzyc bota na odwiedziny

Edytowane przez Zieleniec11

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Ale w czym Ci mamy pomóc? Pokaż ile już zrobiłeś, co Ci nie działa, albo czego nie umiesz zrobić, to pomożemy ;)

Od razu piszę, że nikt się nie będzie pierdolił w pisanie dla Ciebie gotowego bota :)

Opublikowano

@UP

True, true...

@TOPIC

Większość... eee... "pomysłów"... przez ciebie przedstawionych jest możliwych do wykonania w AutoIcie mniejszym lub większym nakładem pracy.

Jeśli masz jakieś _konkretne_ pytania nt. sposobu wykonania poszczególnych funkcji / procedur - pytaj.

Jeśli szukasz gotowych rozwiązań - przenieś się do odpowiedniego działu, mianowicie gry browserowe www.

Nikt z nas nie ma tutaj najmniejszego pojęcia czym jest ta gra, o co w niej chodzi, na czym to polega. Nikt nie będzie tego sprawdzał. Nikomu na tym nie zależy.

Tutaj pomagamy tutaj pisać boty, polecając użyteczne funkcje, poprawne sposoby wykonania danego celu, UDFy, wymieniamy się własnymi pracami, odsyłamy do referencji czy uczymy samej gramatyki języka (90% tego ostatniego jest w Tutorialu Maćka).

- - - - -

Więc, jeśli chodzi o AutoIt'a, powinieneś zacząć od Tuta Maćka, a następnie pobawić się z IE.au3 i przeczytać jeden lub dwa kursy javascriptu.

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

to powiedz od czego zacząć xD, mam autoit ale za wiele to o tym nie wiem

Opublikowano

A ty co, nie umiesz kurwa czytać? <_<

"Więc, jeśli chodzi o AutoIt'a, powinieneś zacząć od Tuta Maćka, a następnie pobawić się z IE.au3 i przeczytać jeden lub dwa kursy javascriptu."

Opublikowano (edytowane)

To jest ukryta treść, proszę

takie na szybko zrobiłem, dobrze mniej/ więcej ułozone? da sie zrobić tak żeby samo mi ruszało myszką ale w oknie gdy jest schowany? chodzi oto że ja chce sobie np: grać a to mi klika w te X,Y obowiążkowe co musi byc to od While 1 do WEnd bo to są pozycje w których musi mi klikać i zawsze w tych, te pozycje sie nigdy nie zmienia chyba że ja zmienie miejsce.

@edit

coś mi nie wyszło z klawiszem ESC, pomoże ktoś?

oco chodzi z zmiennymi, poco tak jak by one są

mi się nic nie zmienia np:

$zmienna1 = 10000

$zmienna2 = 20000

$1 + $2 = $3

$3 = x

i co ja tu napisałem? xD

Edytowane przez Zieleniec11