Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Call of Duty MW 3 Kilka informacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witamm.png

Chciałbym wam podać link do głównej galerii Kotak'a (Główny zarządca) :

Klick Here!

Możemy na nich ujrzeć kilka screenów map oraz broni.

Widać że się postarali i szczegóły broni są na poziomie dobrym/celującym, lecz gorzej już z samą grafiką i dopracowaniem map chociaż to dopiero pierwsze szkice więc czego by się spodziewać?

Na screenach możemy ujżeć takie bronie jak:

-PSG (Snajpa)

-UMP/G3

-Jakić odpicowany Scorpion

-Scar-H

-Magnum

-Jakaś druga snajperka...

-Fal

-Kawałek strzelby (bliżej nie określonej)

-Acr

-P99 (Pistol)

-Ak47 :*

-barreta

-Striker (Pompa)

-Tuba ;<

-M16??

-M4A1

-PM16??

xlarge_mw3_multiplayer_splash.jpg

Plus trochę info od Briana:

Packed with 15 levels set in locations around the world, from Manhattan to the catacombs of Paris, Modern Warfare 3's near-future campaign looks to be an experience that will top anything seen before in a Call of Duty game.

Multiplayer, too, seems to be shaping up to be an experience packed with new maps, experiences and ways to game.

Sources tell Kotaku that Call of Duty: Modern Warfare 3 will have as many as 20 multiplayer maps, though it's unclear if some will be cut before release or perhaps sold later as expansion packs. The game will also include a powerful mix of mission-based and survival Special Ops modes. While the mission-based levels will be designed like the ones made popular in Modern Warfare 2, we're told, the survival maps will have players fighting until they're overcome by increasingly difficult waves of enemies.

While we haven't seen the game in action ourselves, we believe that the imagery is accurate. That doesn't mean things can't change before release.

We've contacted Activision for comment and will update the story when and if they provide reaction.

Myślę jednak że jednak panowie się postarają i wyjdzie naprawdę dobra gra, warta swojej dobrej reputacji.

Dziękuje dobranoc.

Napisane przez: matisz

Zakaz kopiowania bez zgody autora

aqcu39P.png
Opublikowano

Battlefield 3 będzie miażdżył nowego CoD'a, dopóki nie będą mieli takiego silnika jak BF to zawsze BF będzie lepszy.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Bareta była dla noobów w mw2(i niestety w mw3 też będzie ...).Jeżeli ktoś umiał grać sniperem to tylko intervention,którego oczywiscie kurna nie zrobili nie bo po co...

Ta druga sniperka to nie wiem czy to czasami nie jest m21 ebr : )

A ta następna to RSASS

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Tak , tak. Wy wyżej nigdy CoD'a nie widzieliście i tyle! To że Bottlefielda reklamują na całą skale w TV , Gazety , Reklamy w miastach , Strony internetowe i gdzie tylko się da to i tak mają mało graczy. Activision jakoś nigdy się nie reklamowało na całą skale ,a graczy jest nad dostatkiem. Czemu jak wchodzisz do sklepu przed premierą jakiegoś Battlefielda np. do Empika to zawsze na wejściu stoją kolumny z reklamą jakiejś gry ,a tam nigdy jakoś Battlefielda nie było.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Up@

Wszystkie fpsy mają to samo praktycznie...Wychodzi mw2,perki fajnie wsyzstko nowe,wchodzi black ops,perki te same tylko bronie inne,tutaj będzie to samo,tak mi się wydaje.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Battlefield 3 będzie miażdżył nowego CoD'a, dopóki nie będą mieli takiego silnika jak BF to zawsze BF będzie lepszy.

Zacznijmy od tego, że Battlefield przegrywał zawsze z Call of Duty. Gram aktualnie w Bf: BC 2 i COD: BO i jak dla mnie obie są równie dobre. Ale jednak Call of Duty MW3 jest dla mnie lepsze od BF3. Takie moje zdanie możecie się nie zgadzać....

Pomogłem daj PLUS

Opublikowano

Dla Bootlefieldowców>

Call of Duty

3519 tematów

17781 odpowiedzi

Battlefield

1029 tematów

7167 odpowiedzi

Samo to świadczy ,że Battlefield ma małą grywalność.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Moje zdanie, Battlefield nigdy nie miażdżył CoD'a pod żadnym pozorem i nie będzie :). Co do MW3, musi być ekstra. Aby tylko nie zapomnieli o dodatkach do broni ciekawych :D Ciekawe czy można będzie wreszcie wybrać wygląd postaci ^^

Opublikowano

nierozumiecie ze Cod-a robia 2 firmy na zmiane ?

niepamietam jak sie nazywala wiec oznacze je tak

X-Firma z Modern W.

Y- Ta co robila BO

cod1 Firma y

cod 2 firma x

cod 3 firma y

cod 4 firma x (MW1)

cod 5 firma y (WarOfWorld)

cod 6 firma x (MW2)

cod 7 firma y (BO)

cod 8 firma x (MW3)

Wiec MW3 to kontynuacja MW1 i MW2

Jezeli w MW2 niebylo dedykow to w MW3 takze nie bedzie.

MW3 jezeli wzieli bronie z MW2 zrobili podobne mapki perki i JEST TAKA SAMA GRAFIKA

to bedzie najlepsza gra roku

Wedlug mnie w MW3 mozna by bylo dodac mapki nowe i dla kazdej klasy po 2 bronie

a perki i grafike zostawic.

Juz niemoge doczekac sie listopada

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jargen, trochę się mylisz. Grafike z części na część poprawiają z deka tak samo i zmiana broni. Perków też nie ma tych samych. No, może nie które, Tak więc, MW3 rullez na 2011, 2012 a dalej nie wiem bo będzie koniec ^^

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Gra już wyszła, a temat nie wiedzieć czemu utonął w spamie ;<

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...