Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry na psp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zamiar kupić psp przerobione i nie wiem jakie gry sciągnąć z internetu :) na oku mam patapon 1/2/3 a innych to juz nie wiem :( więc prosze o porady :)

Uwielbiammm grać w League of Legends :D

Postacie jakimi gram - Cho,Gath Miss Fortune Teemo Tryndamer Talon Twich Twisted Feet

Opublikowano

oglądałem ale nie ma fajnych więc szukam tutaj jakis w swoim poscie więc prosze o pomoc

Postacie jakimi gram - Cho,Gath Miss Fortune Teemo Tryndamer Talon Twich Twisted Feet

Opublikowano

nom :) i przestań oglądać komiksy bo ci to wchodzi na psychike :)

Opublikowano

Nie wchodzę na komixxy od jakichś 3 miesięcy, wcale nie śmieszne są. Facepalm nie jest z komixxów o.O Jak te gry ci się nie podobają (a to są najlepsze na PSP), to jakie ty gry lubisz?

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

hmmm powiedzmy ze takie typu wojennych cos w stylu ze mam własną postać i ulepszam jej ekwipunek cos kolo god of war ale nie wiem jakie są części god of war na psp

i tagże takie przygodowe po miescje i tez zeby troche zabjiania bylo:D

Opublikowano

God of War: Chains of Olympus, GTA Liberty i Vice City Stories, GTA Chinatown, Medal of Honor Heroes, Monster Hunter Freedom (baaaaaaardzo rozbudowany RPG, ponad 100 godzin gry), God's Eater Burst.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

aha zapomniałem dodać ze nie lubie gier typu wyścigi i takie inne gry z tego typu. I powiem ci że wezme God of War :Chains of Olmypus i wezme jeszcze Duch sparty pl z neta bo kupuje przerobke :) i może wezme Monster Hunter bo widzialem filmik o tej grze i ciekawe bardzo więc temat do zamknięcja

Opublikowano

o właśnie ale dla mnie ta grafika z tego wygląda troche dziecinnie ale fajne nawet

Opublikowano

ModNation Racers, Tekken - tradycja, MotorStorm : Arctic Edge.

MS:AE i ModNation to wyścigówki, ale bardzo przyjemne. {0

Opublikowano

Dragon ball xD moj kumpel ma fajna grafa skile xD

a z wojennych to Cod

duch sparty prince of persia

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Psp kupilem dzisiaj i dokupilem god of war chains of olympus i w 4 godz przeszlem

Opublikowano

pisze sie przeszedlem...

nie masz sie czym chwalic latwe i tyle

kup locoroco2

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^