Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SERWER CATACLYSM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam małe pytanko: czy zna ktoś jakiś serwer (najlepiej Polski a jak nie ma to nie ma), który posiada już dodatek Cataclysm?? proszę, szukam od tygodni i nie mogę znaleźć serwera na, którym łatwo było by się zarejestrować i pograć? Coś gdzie pisze jak co zrobić jak na serwerze http://www.sunwell.pl/ (nie ma jeszcze tego dodatku) ??

koxsunwella.png

Opublikowano

Nie prosimy o serwery.

@up

jargames ma bardzo dużo błędów na wotlk, a co dopiero na cata.

Jest jeden tylko dobry polski serwer pod cata. Reklamowałem do w temacie Wasze ulubione serwery. Wystarczy poszukać.

Opublikowano
jedyny polski serwer do cata

Nie jedyny ;) Znam dużo lepszy POLSKI serwer. Co z tego, że jest także dla osób z zagranicy, strona jest po angielsku, ale administratorem jest polak i 3/4 ludzi tam grających jest z Polski. Jak chcesz, to mogę Ci podać stronę na PW.

Opublikowano

@up mozesz tez mi podac na pw?

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

• 1 miesiąc temu...
Nowicjusz
Opublikowano

. Najlepiej oskrypowany i mozliwe ze jedyny polsko-angielsko-francusko-hiszpansko-niemiecko-rosyjski prywatny serwer Cataclyzm 4.X.X. Spokojnie i tak dominuja polacy :D (80%). Serdecznie zapraszamy!.

Opublikowano

jargames jak sami napisali to ze server cata maja z darmowego zrodla :) wiec nie ma co liczyc ze sie duzo bogow

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...