Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

to troche niewiarygodne.

doknes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

mam pytanie czy opłaca się kupić orginalnego minecrafta bo podobno widać wtedy skina ale myśle że musi być taki minecraft do pobrania żeby był jak orginałka.

chodzi mi oto czy można pobrać takiego minecraft żeby był jak orginał .

Edytowane przez doknes
Pisze pluginy minigame, jeżeli chcesz owy plugin i oferujesz coś w zamian możemy sie dogadać :)

Rekrut
Opublikowano

Jak zamierzać grać na serio to warto.

a jak dla kolegów , czyli dla zabawy, raz na jakiś czas, to nie kupuj.

Opublikowano

doknes nigdzie nie ściągniesz identico oryginalnego minecrafta. Jak grasz z kolegami na serwerze to polecam używać Mineshaftera (oni też muszą mieć) a jak na singlu to się wgl nie opłaca bo skin możesz zmienić nawet na pirackiej wersji

jLRw2A6.png

Rekrut
Opublikowano (edytowane)

doknes nigdzie nie ściągniesz identico oryginalnego minecrafta. Jak grasz z kolegami na serwerze to polecam używać Mineshaftera (oni też muszą mieć) a jak na singlu to się wgl nie opłaca bo skin możesz zmienić nawet na pirackiej wersji

SPIERDALAJ z tym gównem jakim jest mineshafter !!

Nie po to kurwa kupowałem premium żeby jakieś dzieciaki kradły je głupim programem.

Chcą mieć skina to niech go KURWA KUPIĄ !!!!!!

Edytowane przez C2D
Opublikowano

up

jesteś głupi, to mpcforum, tutaj umieszczane są wszystkie wszelkie darmowe ''podobizny'' oryginała... więc nie krzycz na niego...

Rekrut
Opublikowano

up

jesteś głupi, to mpcforum, tutaj umieszczane są wszystkie wszelkie darmowe ''podobizny'' oryginała... więc nie krzycz na niego...

Chuj mnie to obchodzi, podobno forum nie popiera piractwa. Dla mnie mineshafter to kurwa jest piractwo, będą grały sobie dzieciaczki na piracie i mieli coś, za co ja KURWA MUSIAŁEM ZAPŁACIĆ.

Teraz raportuj.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...