Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zacząłeś przygodę z TF'em? : )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. ; )

Ja zacząłem tak;

Rok temu gdy wracałem ze szkoły wraz z Ziółkiem i szliśmy do domu zioło do mnie mówi, że ma zajebistą gierkę.

to ja się pytam jaką i mi mówi, że Team Fortress2.

To ja od razu do niego "To idę do Ciebie z pendrive i mi zgrasz".

I tak grałem z nim na NS lecz mi się gierka przycinała.

Kupiłem nowego kompa a kilka tygodni po tym kupiłem Team Fortress'a z orange box'a. ; )

Jak było to temat out. ; )

w83od2.jpg

Opublikowano (edytowane)

Hehe... Mój starszy komp i nie pozwolił na uruchomienie tej gry. Mój kuzyn miał tą grę i czasami u niego grałem i mi się podobała bardzo :P (J4KU8, chyba wiesz o jakiego kuzyna mi chodzi The Banana King ;] ) Dopiero po sylwestrze 2010r. - 2011r. 2 dni po tym pojechałem z bratem i mamą na miasto i kupiliśmy kompa nowego :D Pierwsze co to poprosiłem brata, żeby mi zamówił na allegro Orange Boxa :P No i 4 dni po nowym roku już sobie grałem xD

//EDIT

PS. dodaj mnie do przyjaciół na steamie, zagramy :D Pod e-mail [email protected]

Edytowane przez MethodMan
Opublikowano

Więc, w 1.gimnazjum (2008) poznałem nowego kumpla który interesował się jak ja grami FPP i zaczęliśmy gadać na temat różnych gier, powiedział że gra w Team Fortress 2 i opisał mi tą grę. Z opisu bardzo mi się spodobała lecz dopiero po miesiącu było mnie stać na kupno cd key'a i granie ;).

1358809676-U384748.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gre chcialem miec juz w po zapowiedziach.Po premierze komp i pieniadze odmawaily posluszenstwa wiec zbieraelm i zbieralem.Jak 4 dni temu nowego kompa wkoncu kupilem tf2 stał sie darmowyXD

Opublikowano

Słyszałem już wcześniej o tej grze, ale nie kupowałem jej. Gdy wczoraj dowiedziałem się, że jest darmowa na Steamie to od razu ją pobrałem. Spodobała mi się i teraz w nią gram :)

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Moja historia jest nieco inna od Kikiego ;D

Kiedyś z takim jednym kolegą graliśmy w BFHeroes. On do mnie mówi, że jest wyczepista gierka.

Pytam jaka on mówi że właśnie TF2. Pobraliśmy to, było dużo problemów z patchem żeby pograć przez multi, ale jakoś poszło.

No i tak to się zaczęło. Potem powiedziałem Kikiemu i innym znajomym i był niezły team ;)

Opublikowano

Ja jestem graczem f2p ale to nie znaczy że jestem noobem, neosem i "cziterem".

Parę dni temu jak co dziennie wszedłem na MPC (wcześniej oglądałem filmiki z TF2).

Jak to codziennie robiłem oglądałem statusy innych użytkowników i patrzę a tu Effectus (przepraszam jeśli źle napisałem :P) dodał status że TF2 jest darmowe.

Od razu szukałem postów, tematów czy ta informacja jest prawdziwa. Znalazłem parę takich tematów na MPC i na oryginalnej stronie TF'a.

Po pobraniu (pobierałem ok. 10h - mój net rządzi.!) przeglądałem poradniki, oglądałem filmiki oraz robiłem tuty aby nie być noobem.

Po przejściu do gry multi wszedłem na serwer dla początkujących z mapą dustblow. Grałem na tym serwerze +6h i tak mi się gra spodobała że teraz codziennie w nią gram :) (aktualnie mam grane 19h).

Opublikowano

Codziennie przeglądam steama, bo czekam na promocje l4d2, a gdy zobaczyłem, że TF2 jest za darmo (a polowałem na tą grę od kilku miesięcy) od razu ściągnąłem. W pierwszy dzień (wczoraj) troszeczke przesadziłem i 6 godzin grałem, i wbiłem 18 osiągnięć jako snajper, a dzisiaj rano chce włączyć, i po minucie wyłącza się do windy, i wyskakuje okienko "hl2.exe przestał działać". Wiem, że to nie ten temat, żeby prosić o poradę, ale widzę, że dużo ludzi tu wchodzi. Mam nadzieje że mi wybaczycie ;)

jeśli pomogłem daj +

Opublikowano

Kuzyn pykał jak tylko wyszła (2007), ja zafascynowany dostałem internet po roku czasu, więc tylko czekałem do urodzin pare miesięcy i pobiegłem do sklepu z kuzynką po prezent urodzinowy w postaci TFa. Gram od listopada 2008 :P