Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wqrwienie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na samym początku proszę aby moderatorzy, administratorzy nie zamykali tematu tylko dlatego, że są kolegami wojtka, czy też grają na nevrast, ale i tak zrobicie jak zechcecie, a ja będę do bólu pisał ten post, więc:

wszyscy czekaliśmy na serwer Nevrast, w żadnej zapowiedzi nigdy nie widziałem tylu ludzi co tutaj, po 330osób jednocześnie, 700graczy na starcie..ale czy było warto?

kto kur*a prowadzi ten serwer?? wczoraj padł po 1h, dziś włączyli na chwilkę i znów padł...ja rozumiem, że Wojtek chciał mieć tylko hasło dla siebie, ale w takim razie co to kurwa za maszyna, serwer, że ciągle pada...ktoś kto ubóstwia Wojtka zaraz wyminusuje i napisze, że początki zawsze są trudne, ale bez przesady...tyle czasu nad nim pracował, że teraz powinien się wstydzić...chyba , że w szkole nie doszedł jeszcze do tematów o wstydzie, to rozumiem:P:P

Wojtuś miłej nauki, ale rób tak dalej....to jak tylko coldwest wystartuje, to byebye z ludkami ze swojego serwa....

tak proszę, karajcie mnie za prawdę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...