Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam osoby, która miała by może jakiś serwer, a nie miała by pomysłu oraz umiejętności prowadzenia serwera, oraz jego konfigurowania.

Ja obecnie zostałem oszukany przez jednego pana, którego nie będe tu wymieniał, lecz nie ważne :)

Moich ponad 1000 userów nie może teraz grać, ponieważ straciłem 2 maszyny, na których stał owy serwer.

Tak więc ja oferuje:

Reklamę na forum, które prowadzą moi Administratorzy.

Pełny dostęp do wszystkiego.

Noi kontakt przez TS3, gg :)

i rangi administratora na serwerze, oraz junioradmina na forum.

Oczywiście mowa tutaj o tym, że jeżeli by ktoś się znalazł, to ja bym wrzucił moją mapę oraz cały serwer, który stał na poprzednim i odpalił bym go zwyczajnie.

Dodatkowo jeżeli serwer nie był by ustawiony zrobił bym wszystko sam bez niczyjej pomocy, następnie.. hmm jak by to ująć. :D

Takiemu, kto by na to poszedł, dostał by rangę właściciela serwera, oraz Junior Admina na forum, oraz jeżeli by nadal były jakieś zyski z serwera, które miałem otrzymał by jakąś część za to :)

Proszę nie pisać postów typu: "nikt ci nie da serwera za darmo" itp :)

Jakby co to pisać tutaj lub na pw, ewentualnie na gg: 12626701

Mam nadzieje, że ktoś się znajdzie, bo przy moim 11 MB necie i 4 GB ram dużo ludzi nie pociągne :P

Bo przy poprzednim 16 GB ram to sporo wbijało ;)

podkreślam, że to będzie moby oraz potwory on, na około 30++ slotów starczy.

Pozdrawiam

@edit

Ja jestem tylko takim pomocnikiem serwera, on sobie chodzi sam, a Drugi admin "Suchy" oraz "Kiomek" mi go "pilnują"

Dla mnie to tylko taka zabawa :)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Chyba raczej, żeby pomóc opłacać, bo napisał, że on będzie go prowadził i potrzebuje osoby do współpracy, czyli kogoś kto mu będzie pomagał serv utrzymywać a on tam wszystko zrobi.. Też szukam takiego kogoś, tzn ja nie szukam, żeby dedyka mieć, tylko ja szukam żeby u kogoś postawić tak od po południa do wieczora, ale tu nie o mnie chodzi, więc tak tylko się wciąłem w temat, za co przepraszam z góry... Bo to informacja dodatkowa :)

Opublikowano

Ale wiesz ,że wdg. regulaminu jeżeli chcesz prowadzić serwer prywatny to musisz zrzec się kidmoda.

Opublikowano
Ja jestem tylko takim pomocnikiem serwera, on sobie chodzi sam, a Drugi admin "Suchy" oraz "Kiomek" mi go "pilnują"

Poza tym wiem, że jest takie coś w regulaminie, że nie można mieć priv serwerów, a serwery minecraft nie są priv, tylko serwery :D

Priv serwy to Metin.

Aczkolwiek i tak nie prowadzę, tylko pilnuje go od strony technicznej i konfiguracyjnej, oraz gram se na nim nic poza tym :)

Proszę pisać tylko propozycję, a nie wasze zdanie, co wy o tym myślicie, bo mnie to akurat nie interesuje .

Pozdrawiam

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano (edytowane)

Interpretuj jak chcesz. Ale ja rozumiem prywatny jako serwer założony przez prywatną osobę.

Dobra już nie spamuje dalej.

Edytowane przez PleSX
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...