Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC] Ip Earth ZSZC

letepl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,potrzebuje ip do serwera earth i mam pytanie bedzie tam dzialal db bot?:)]

64.15.136.141 <--- ip do Earth Zszc serwer:)

A bota wlanczamy nastepujaco:

-wlanczamy sr proxy wpisujemy ip, earth serwera

-nastepnie wlanczamy loadera, a nastepnie te ip 127.0.0.1 i port przy Redirect Ip ten: 15778

-logujemy sie do wyboru postaci, wlanczamy bota

-logujemy sie na postac,

Gdyby komus nie wykrywalo postaci wystarczy uzyc return scrolla lub teleportnac sie;)

Opublikowano

nie działa ten sposob. nawet nie mozna odpalic clienta. wyskakuje bład po nacisnieciu LUNCH.

opisz dokladniej o co chodzi z tymi portami

Opublikowano

przy tym edxloaderze sa 2 opcje na wpisanie portów w 1 z końcówką 9 a w drugim z końcówka 8 tak mi sie zdaje :) i reszta tak jak late opisuje wyzej :)

Opublikowano

przy tym edxloaderze sa 2 opcje na wpisanie portów w 1 z końcówką 9 a w drugim z końcówka 8 tak mi sie zdaje :) i reszta tak jak late opisuje wyzej :)

ale mi chodzi o private_server_loader bo innego nie znam do zszc

Opublikowano

nie działa ten sposob. nawet nie mozna odpalic clienta. wyskakuje bład po nacisnieciu LUNCH.

opisz dokladniej o co chodzi z tymi portami

tam gdzie masz Redirect Ip czy jakos tak wpisujesz port 15578

i jezeli bedziesz szedl dokladnie moimi wskazowkami wlanczysz bota:)

ja boce od wczoraj wiec musi dzialac;p

Opublikowano

Siema,potrzebuje ip do serwera earth i mam pytanie bedzie tam dzialal db bot?:)]

64.15.136.141 <--- ip do Earth Zszc serwer:)

A bota wlanczamy nastepujaco:

-wlanczamy sr proxy wpisujemy ip, earth serwera

-nastepnie wlanczamy loadera, a nastepnie te ip 127.0.0.1 i port przy Redirect Ip ten: 15778

-logujemy sie do wyboru postaci, wlanczamy bota

-logujemy sie na postac,

Gdyby komus nie wykrywalo postaci wystarczy uzyc return scrolla lub teleportnac sie;)

Moje czynności wyglądają następująco:

- włączam SrProxy, wpisuję ip, wciskam ,,start'';

- włączam SRO-DB Bot - ZSZC Loader, sprawdzam czy przy ,,Mutex'' jest ,,ok'';

- włączam private_server_loader, mam zaznaczone redirect, wpisane ip, port, wszystko jest - wciskam launch, włącza mi gre, loguję się..

- włączam bota, i tutaj wszystko się pieprzy, wyskakuje błąd, naciskam kontynuuj, ale to nic nie daje, przy SrProxy na pasku powinno być ,,SrProxy +Bot'' ale tak nie jest... bot nie chce działać z IP servera Earth, natomiast przy IP servera Water wszystko jest ok...

- loguję się na postać.. i nic.. nie wykrywa mi postaci, bo jak ma wykryć skoro bot nie chce się łączyć z IP servera Earth...

Letepl, opisz dokładniej jakich programów używasz, jakich wersji, i opisz czynności jakie po kolei wykonujesz. Jeżeli stać Cię na kilka minut - będę wdzięczny.

Pozdrawiam.

EDIT: Prośba już nie ważna, błąd był w bocie, nie chciał się łączyć, jest już wszystko ok.

Opublikowano

jak koles nie moze odpalic bota to siedzial na tym forum ciagle.

a jak odpalil to nawet nie raczy napisac jak to zrobil...

takich kolesi powinno sie wywalac z forum i blokowac zeby go nie przegladali

Opublikowano

eryk, nie płacz. Nie siedzę cały czas na forum tylko wchodzę jak mi się przypomni. Nie będę z zapartym tchem oczekiwał odpowiedzi tylko sam szukam rozwiązania. Mogłem okazać odrobinę skurwy**ństwa i nie napisać jak to zrobiłem ale wiele osób mi tutaj pomogło i ja również chciałem pomóc innym. A że nie umiesz sobie poradzić sam to Twoja wina, czekasz na gotowe? To fajnie w życiu będziesz miał ;)

Serdecznie pozdrawiam .

A i jeszcze jedno tu masz link bo jeszcze byś się zmęczył opcją szukaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/335774-problem-z-microsoft-net-framework-podacz-uruchamiania-db-bota13a/page__gopid__2562137#entry2562137

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...