Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serv no ogar

solo225

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram na serwie MPC troszkę i serv jest nie ogarnięty, chodzi mi tutaj o samą grę, przydało by się kilka pluginów, które umilą grę nam wszystkim, aby ten serwer stał się prawdziwym FFA.

1) "Spawn protection"- przez pierwsze 10 sek nie można nas zabić np. mapa fy_pool_day:

To jest ukryta treść, proszę

2) "Mute menu"- sposób na dzieci drące jape do mikro, wpisujemy (jako gracz) na say /mute, wybieramy gracza i cieszymy się spokojem:

3) "admin ESP" przydatny plug, wyłącznie dla adma, gdy tylko on zginie lub na spec, włącza mu się ESP, co pozwala łatwiej wyłapać cheata:

4) "rozgrzewka"- rozgrzewka na servie, przed prawdziwą grą:

5) "zakaz podawania IP, na say"

6) "HPK" kikuje za duży ping.

7) "CT&TT po śmierci mogą rozmawiać ze sobą" sama nazwa wskazuje... aktualnie wszyscy moga rozmawiać ze sobą, jest to zły pomysł, trudno jest się skupić na grze, dodatkowo często zdarzają się podpowiedzi:

To było by na tyle. Nie napisałem nowego postu w "co dodać? co zmienić", bo chciałem żeby ten post przeczytało dużo osób, te pluginy na pewno poprawią grę na serwerze!

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Z tego co wiem to serwer kosztuje 42zł-1 miesiąc, więc chyba szwingla interesuje...

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

• Dodaj nową pozycję...