Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Z GRA ! PRIV ;/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj naszedła mnie ochota, zagrania w Metka, więc znalazłem fajnego serwa jest nim Mexortis, no i dobra metka z pendrive kopiuje, sciaglem Launchera do Mexortisa, i odpalam zrobilem postac, wybieram i nagle błąd: "Włóż dysk do stacji \device\harddisk\dr2" i 3 opcje do wyboru: Anuluj, Kontynuuj i coś tam jeszcze.

Kiedyś miałem ten sam problem i nie mogłem grać, i teraz mam ochote ale również nie moge ;/ Wkładanie płytek nie pomaga, reinstal metina nie pomaga..

PROSZE O POMOC !

Opublikowano

Eh pewnie wcześniej oglądałeś jakiś film bądź grałeś w grę, czyli miałeś płytkę w napędzie włóż jakąś płytkę i powinno śmigać, potem jak skończysz wyjmij ptykę zrób restart kompa i po sprawie ;)

sygnature.png

Opublikowano

to z tym hard disk wyskakuje na moim 2 kompie wiesz dlaczego tak masz , poniewaz na 150% przeinstalowywales system windows i nie sformatowales wszystkich dyskow

odpisz czy instalowales na nowo system :)

http://img545.imageshack.us/img545/4607/gm2l4n86gbkev.png

Opublikowano

nie jestem pewien na 100% ale moze to chodzi o to ze skopiowales pliki z pendrive i teraz nie moze odnalesc calego wloz pendrive do kompa spowrotem i sprubuj w tedy zagrac a jak nie pomoze to niewiem co moze byc moze zrobales isntlacje z patrycja itd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...