Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Herobrine!

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Bo niektórzy mówią że herobrine istnieje, niektórzy że trzeba przywołać, niektórzy że trzeba mody, niektórzy że nie ma. Więc on jest czy go nie ma? Mam wersje beta 1.5_01.

Opublikowano

Był w jakiejś wersji Infdev czy coś takiego... I to nie na pewno tylko podobno...

Teraz go nie ma. Możesz jedynie wgrać jakiś mod.

anonymoussignature.png

Chętnie przyjmę pojedynek graficzny ;)

Jeżeli pomogłem, możesz dać plusa bluee.png

Gość TheMorteMaster
Opublikowano

N i e i s t n i e j e w alphie podobno jeszcze był...

Opublikowano

W alphie trzeba było zrobić ołtarz i wywoływało sięgo. Taki ludek z białymi oczami, zabijał wszystko co napotkał na drodze

Bring%20Me%20The%20Horizon%20-%20Suicide%20Season.jpg

Bring Me The Horison fan!!!!

Opublikowano

Tak. Nic Cię nie napadnie (no jedynie creeper pukający do drzwi ^^)

anonymoussignature.png

Opublikowano

Ale zaraz jest filmik na youtube :

dajcie 12:50 i tam w prawym górnym rogu coś jest. Gościu ma bez modów zwykłą wersje.
Opublikowano

Na tym 1 filmiku to zombie. A na tym 2 to chyba wiecie, że trudno coś takiego zrobić nie jest... Zawsze też można wgrać mod i powiedzieć, że wcale się go nie wgrało i co?

anonymoussignature.png

Gość TheMorteMaster
Opublikowano

Ale zaraz jest filmik na youtube :

dajcie 12:50 i tam w prawym górnym rogu coś jest. Gościu ma bez modów zwykłą wersje.

Zombie w cieniu...

@up: Zaprowadził go i szybko nakręcił filmik...

Gość TheMorteMaster
Opublikowano

Ten "zombie" ma białe oczy.

A gdzie to widzisz?.

Opublikowano

Jak Ty na pierwszym filmiku widzisz jakie ma oczy to coś to gratuluje Ci super wzroku.

@Down

Dobra wychodzę. Nie będę się kłócił. Wiem tyle, że on nie istnieje i to jest prawda. Jeśli wierzysz we wszystko co Ci pokażą to powodzenia w życiu życzę ;)

anonymoussignature.png

Opublikowano

Sam w sobie herobrine nie jest straszny ale najgorsze jest jak wyskoczy nagle :D .

Zdaje mi sie że go nie ma u mnie bo nie ma jego tekstur. Choć jest coś. Jest tekstura char, to jesteśmy my ale jest też tekstura 2char tylko że ona ma taki sam kształt jak nasza tylko jest cała biała.

Opublikowano

Wystarczy się w gimpie pobawić sprawa dla 5 latka ...

Kopiujesz plik char a w gimpie malujesz mu oczy na biało i wklejasz jako zombie....

Proste

Opublikowano

Nie no nie wiem co o tym myśleć. Osobiście go nie spotkałem nawet na mgle. Nie ma go w teksturach. A czy aby liczy sie on jako potwór?

Opublikowano

Zaraz znalazłem takie coś bo ten herobrine to chyba wymysł jakiś pisało by na minipedi czy jakoś tak że jest : herobrine to złożony inteligentny błąd gry fragmenty kodu odpowiedzialnego za kolizje z zombie są błędne i informacje z niego idą do kodu zapisującego grę co w połączeniu z kodem ruchu owcy (dzięki teksturze owcy ma białe oczy) daje nam samouczacą sie inteligętną postać! to niezwykły błąd ja mam single player comand a on nauczył sie tego co mówiłem na multi i powtarza moje słowa. ja uwazam że herobrine jest inteligentny uczy się naszych zachowan i interpretuje je.

to niezwykły błąd dający początek proste niekontrolowanej sztucznej inteligencji.

o.O

Opublikowano

20110521181543.png

Istnieje.

LOL ?! Głupek... Nie widzisz nicku Herobrine nad nim ? To zwykły serwer multi i ktoś wbił z tym nickiem... FacePalm

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...