Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale nie wiem jak odpalic te nowe ;p

Jak trafiam na takie osoby jak Ty, to mam chęć przestać is tnieć. Masz podany tutorial i do tego VIDEO!!! Rozumię, gdyby był on w języku angielskim napisany tekstem, nie każdy musi go znać, ale tutek jest nakręcony!! Jest na nim wyraźnie pokazane co trzeba robić po kolei. Może potrzebujesz, żeby ktoś za ciebie włączył jeszcze komputer i napisał kolejny bezsensowny post? Proszę bardzo podaje link do niego w taki sposób, żebyś go zauważył

To jest ukryta treść, proszę

Ściągnij jeszcze edx i wszystko będzie śmigać. Na drugi raz zanim coś napiszesz zastanów się kilka razy.

Opublikowano

ale co konkretnie? w ktorym momencie sie zaciales?

Konkretnie to choidzi mu o to ze gdy wlacza hs nowego to nic sie nie dzieje w cmd , pewnie powodem tego jest to ze nie masz zrobionego update javy . Ja tak postapilem i teraz gdy wlaczam nowego HS to oczywiscie mi sie popsul silkroad.exe i pisze ze jest inspekcja pewnie znow kuz.wa musze przeinstalowac gre ; /

Dobrze mowie ? Bo juz mnie szlak trafia z tymi botami posranymi co 2 dni jakis problem sie pojawia wstalem wczesniej zeby wbic se na Job arene , kazdy wie ze za coinsy mozna dostac duzo siana , dalej tlumaczyc nie musze ...

Opublikowano

Konkretnie to choidzi mu o to ze gdy wlacza hs nowego to nic sie nie dzieje w cmd , pewnie powodem tego jest to ze nie masz zrobionego update javy . Ja tak postapilem i teraz gdy wlaczam nowego HS to oczywiscie mi sie popsul silkroad.exe i pisze ze jest inspekcja pewnie znow kuz.wa musze przeinstalowac gre ; /

Dobrze mowie ? Bo juz mnie szlak trafia z tymi botami posranymi co 2 dni jakis problem sie pojawia wstalem wczesniej zeby wbic se na Job arene , kazdy wie ze za coinsy mozna dostac duzo siana , dalej tlumaczyc nie musze ...

Okazalo sie ze nie mam dostepu do pliku jar co teraz ?

Opublikowano

Temat nie aktualny a do tego ze mam update javy zrobic sam doszedlem kolego !!

A tak apropo to zescie koledze wytlumaczyli whu.j co ma zrobic tlumaczac tym co sam zrobilem i do czego sam doszedlem wyzywajac go ! Bezmuzgi glupie !

Warn za obrazę innych użytkowników.

//wojtek12