Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bodajże musisz mieć hosting z opcją safemode ON jeżeli chcesz mieć to włączone,jeżeli nie to musisz mieć hosting z safemode off.

Chyba w tym tkwi ten problem.

Opublikowano

jak go nie ma to znaczy że go nie ma :P

Serio? o.O

Każdy hosting ma SafeMode...

@zabrzecki

Pisz do mnie,siedzę w tym ponad 6 lat.Gdy zwracasz się o pomoc to pisz grzecznie i niech to ma formę prośby a nie rozkazu !

Siedzisz w tym 6lat i nie wiesz, że safemode jest w niektórych plikach? Najczęściej właśnie w .htaccess, lecz może być też w pliku config i wtedy linijka wygląda (ruski silnik podobny do the crims) SafeMode = ON po przełączeniu na OFF wyskakuje podobny komunikat jak Tobie. Polecam przejrzeć plik .htaccess i config.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano (edytowane)

Czytaj ze zrozumieniem.Każdy hosting ma safe mode ale nie kazy ma włączony.

Bodajże musisz mieć hosting z opcją safemode ON jeżeli chcesz mieć to włączone,jeżeli nie to musisz mieć hosting z safemode off.

Chyba nie nauczyli Cię czytać ze zrozumieniem.

Dla przykładu: hosting hostpage.pl ma safemode ON a proserwer.pl ma safemode OFF.

W xnovie nie spotkałem się aby była opcja safemode w plikach,przynajmniej nie w oryginalnym.Tak więc nie jestem duchem świętym,więc nie wiem jakiego silnika używa twórca tematu.

Administracja na forach [tu byly linki] chyba potwierdzają to,że znam się na tym.Tak więc twoja próba zgnojenia mnie na forum publicznym Ci nie wyszła.Pozdrawiam

Edytowane przez Zabrzecki
Opublikowano

Administracja na forach mmocenter.pl, skrypty-forum.pl,gammo.pl chyba potwierdzają to,że znam się na tym.Tak więc twoja próba zgnojenia mnie na forum publicznym Ci nie wyszła.Pozdrawiam

A czy chciałem Cię zgnoić? Znam się tyle co ty na PHP + MySQL i dodałem coś od siebie, więc no sorry, ale nie mów, że ja kompletnie nie mam racji... W niektórych plikach xNovy - na np. (pogrubiony w powyższym cytacie) - w configu jest SafeMode = "ON"... I 3/4 serwerów, jak nie więcej ma tą opcję włączoną temu napisałem o pliku .htaccess i config... Różne silniki to i różne możliwości... I nie reklamuj innych for... Więc ogarnij z

Tak więc twoja próba zgnojenia mnie na forum publicznym Ci nie wyszła.
Wyraziłęm swoją opinię porównałem trochę z twoją sygną a ty od razu wyjeżdżasz... Pozdro, nc.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Spoko luz,ja to tak odebrałem,ale mniejsza z tym.Tak czy siak,albo zmienić hosting albo poszukac w plikach jeżeli taka opcja istnieje w tym silniku.

• Dodaj nową pozycję...