Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu Sie Wylacza?

???????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy coś jest nie tak, ale można powiedzieć ze co trzecia czy druga moja wizyta w grze jest niespodziewanie przerywana.

Mam zainstalowany libaryfiles, uruchamiam wszystko po kolei tak jak trzeba, po kilku kwadransach wbijania jestem na servie, klikam start bot i wszystko elegancko śmiga, ale dość często zdarza się że silk mi się sam wyłącza (0 komunikatow, pokazujacych sie bledow po awarii itd), przy logowaniu tez tak jest. Nie wiem przez co tak sie dzieje ale troche mnie to wspienia... np bot robi repota albo expi a tu nagle cos sie pieprzy i kaput...

wie ktos o co chodzi? moze powinienem cos doinstalowac albo wywalic?

Opublikowano

Mam chyba to samo tzn nie podczas gry ale podczas logowania tzn wbijam sie wbijam i jak juz sie wbije jakas 1s i wywala mnie z gry.... i wyskakuje program ze sro.exe nie odpowiada.

To sie dzieje tylko jak wbije do gry jak probuje i nieudaje sie to nic i za ktoryms tam razem z kolei załapie, ale to wkurwic sie mozna teraz jak te boty maja auto login a ja próbuje udaje mi sie ale z winy agbota nie idzie! ale niestety niemozna zaduzy wymagac od niego to jest tylko darmowy bocik, a rev6 niezabardzo zalezy na tym zeby naprawic go ma mnustwo bledow....

Opublikowano

ściągnijcie najnowsze sterowniki do karty graficznej :P oraz nie zaszkodzi zrobić scana rejestru programem CCleaner :D

Sig.png

• Dodaj nową pozycję...