Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z kupnem SB

asd1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, mam problem z kupnem punktów Boost... Za SMS chcę sobie kupić ich 2000 i kupić tego czerwonego forda z dwoma białymi paskami xD Problem jest w tym, że jak już zrobię tak:

Klikam pobierz więcej -> Wybieram 2000 Boost za pośrednictwem SMS -> wybieram Paymo SMS -> Akceptuję umowę i gdy wpisuję normalnie swój numer bez żadnych zer na początku i klikam Continuar, to wyskakuje mi napis że numer jest nie poprawny... Tak samo się dzieje gdy przed numer dodam 048, 48, lub 0... Jeszcze lepsze jest to, że to Paymo jest po hiszpańsku i nie mogę zmienić języka, oraz to że jeszcze wczoraj kupowałem kumplowi boosty, Paymo było po polsku i normalnie zadziałał numer bez żadnych zer itd... W czym problem?? To może być coś z moim kontem??

PS. Dokładnie wyskakuje to:

Lo sentimos, este número móvil no es válido.

Tłumacz google, tłumaczy tak:

Niestety, ten numer telefonu jest nieprawidłowy.

Dodatkowo po wyskoczeniu tego napisu, przed numer samo wskakuje ,,34"...

Nothing to do here.

Opublikowano

@2Up: Trochę dziwne że dla Plusa by nie było a dla Ery (kumpel) by było...

@Up: Ale jak wpiszę więcej niż 9 liczb to nie da rady nacisnąć przycisku :(

PS. Da rade jeszcze jakoś kupić punkty Boost za pośrednictwem SMS oprócz Paymo??

Nothing to do here.

Opublikowano

asd1111 chodzi mi o to , ze jak koledze brales to bylo po polsku i dla polskich sieci a teraz masz po hiszpansku i dla hiszpanskich sieci.

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

@Up: O co Ci chodzi?? Wpisuję dla przykładu: +48111222333 i nie mogę nacisnąć guzika bo za długi numer

@2Up: To co dzień jest w innym języku?? Jutro będzie po chińsku i dla chinoli?? Wytłumacz dokładniej... Do wyboru jest tylko język Hiszpański -.- A jak zrobić żeby znów po polsku było??

PS. Mam przeczucie że tylko Hiszpanie mogą korzystać z Paymo, chociaż o dziwo wczoraj kumplowi zadziałało...

PS2. Da rade jeszcze jakoś kupić punkty Boost za pośrednictwem SMS oprócz Paymo??

Nothing to do here.

Opublikowano

ja też kupiłem wczoraj wpisałem swój numer tak +48765432091 to nie mój numer poprostu to przykład :)

@edit zrobie Ci screena co i jak

@edit2 musisz wpisać poprawny numer chyba , że nie działa w poszczególnych sieciach ja mam w play i mi działa ;]

lub nie masz kasy bo ja miałem dyche i do jednej gry nie mogłem kupić nic za 3,66zł bo nie miałem kasy ale to kiedyś

Opublikowano

O fuck już wiem... EA produkuje i NFS World i FIFE 10, FIFE 11... Kiedyś kupiłem sobie FIFE 10, zrobiłem konto i grałem online tylko że samo mi wybrało narodowość: Hiszpania, grałem również na tym koncie w FIFE 11 i się dziwiłem dlaczego się mnie ludzie pytali: ,,Spanish??"... Na tym samym koncie teraz gram w NFS World... Pewnie Paymo wybiera narodowość która jest w profilu... A kumplowi działało, ponieważ wczoraj mu robiłem dopiero konto EA i pamiętam że mu wybierałem narodowość Polska... Wejdę teraz na ea.com i spróbuję zmienić narodowość... Jak nie to nowe konto i od nowa wbijanie leveli :(

Nothing to do here.

Opublikowano

Zaloguj sie na

needforspeed.com/home

i wybierz poprostu język polski może zadziała ,ale jak się zalogujezsz to tam u góry wybierz j. polski

@edit zrobic screena?

beztytuuujs.jpg

Opublikowano

@Up: To od jak wszedłem na konto ustawiłem...

PS.. Haha udało się!! Zmieniłem w danych osobistych na ea.com język, to i narodowość się zmieniła!! Temat do zamknięcia :)

PS2. Nie do zamknięcia :( Chcociaż kumpel miał narodowość: Polska i ja też na taką zamieniłem i kumplowi działało, to mi wyskakuje gdy wybieram Paymo: Purchase not allowed for Polska :( Pomocy

PS3. W końcu działa... Relog pomógł -.- Zamknijcie to już -.-

Nothing to do here.

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...