Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was . Mam problem z grą nos tale . Opiszę teraz ten kłopot . Pobieram grę z internetu instaluję i uruchamiam ... ale jak wszystkie aktualizacje się załadują i wezmę Uruchom Grę to gra mi się wyłącza .

Sprzęt :

CPU : Intel Core i5-450M , 2,4 GHz

VGA : Navida GeForce GT 425M ; VRAM : 1 GB

Display : 17.3''HD+

HDD : 500 GB

Memory : 4 GB

Wireless 802. 11n+BT

ODD : DVD Sup. MTI.

Proszę o szybką odpowiedź

Opublikowano

Komputer masz dobry, błąd chyba lezy po stronie sterowników lub złej konfiguracji pobierania - np. komputer moze blokować niektóre elementy jako szkodliwe.

Nie wiem jakiego antywira masz ale zobacz w kwarantannie ( u cb moze byc przechowalnia wirusów) czy przypadkiem nie ma pliku Nostalex.exe lub innych nazw , które moga być związane z nostale.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Komputer masz dobry, błąd chyba lezy po stronie sterowników lub złej konfiguracji pobierania - np. komputer moze blokować niektóre elementy jako szkodliwe.

Nie wiem jakiego antywira masz ale zobacz w kwarantannie ( u cb moze byc przechowalnia wirusów) czy przypadkiem nie ma pliku Nostalex.exe lub innych nazw , które moga być związane z nostale.

Mój anty wir to NOD32

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Reinstal gry lub ściągnięcie od nowa. Możliwe, że jakiś ważny plik Ci się nie ściągnął.

zrub tak jak mowi PanMysz albo zgas antywirusa ja tez mam noda i mi dziala

Opublikowano (edytowane)

wiem dla czego tak jest

sprawdz czy masz plik Nostale.dat jeżeli nie to to jest powud bo tez tak mam ja mialem jeszcze klopot z instalacją i moj kolaga dal mi na pendrivie i ja gralem z tego pendriva i chcialem zgrac to na kompa (mam ten sam antywirus co ty) i tego pliku nie chcialo mi zgrywac i mialem tez tak jak ty opisywales zgaszenie antywirusa nic nie pomaga mosisz albogo odinstalowac (antywirusa albo) jezeli masz pendrive to grac z pendriva sorry za to co napisalep wczesniej ale tera sie skapnolem i ponowne sciąganie nic nie da ani ponowne instalowanie

Edytowane przez JaDw1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...