Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Mobber hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam potrzebuje moblocka albo co zrobic zeby mi zadzialal mam komputer z windowsem xp i nic nie mie dziala mobber od popiela nie dziala ug mobber hack v2.9 nie dziala expiseasy 2,7.dll nie dziala po prostu daje do perx zaladuje sie a nagle nic nic sie nie dzieje all sie wlacza <tak na boku m2fish.dll(erpiel) dziala prosze o pomoc daje plusy

Opublikowano

nie dziala :( pisalem prosze o INNE propozycje bo daje do perx laduje a potem metin sie wlacza i ZADNYCH OKIENEK Z MOBLOCKIEM to loguje sie i nic metin ten sam wchodze na metina przez metin2.bat <takie jakby ominiecie sam zrobilem>

@up mam dobry komputer 2 tyg temu go kupywalem jaki macie famework bo moze sciagne nowy itp

Opublikowano

Miałem podobny problem. Chyba musisz przeinstalowac metina. Mi to pomogło. Jeśli się mylę to przepraszam.

Jeśli ci pomogłem, wejdź tutaj :

Kliknij i zaznacz wszystkie kółka aby pomóc innym.

sigpic1_2.gif

Opublikowano

@up mam 2 metiny i na zadnym nie dziala a co do fameworka to najnowszy chyba bo mam aktualizacje systemu orginalny widnows xp home edytion macie cos na to ? ale i tak wam daje po + za starania

Opublikowano

@UP2 PISZE MI unable to find a version of the run time to run this application Czyli nie może znaleźć wersji środowiska wykonawczego do uruchomienia tej aplikacji PROSZE O POMOC

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...