Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

7 slot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio zaciekawiła mnie jedna rzecz mianowicie 7 slot. Gram około 2 lat w WR (z przerwami) i nigdy nie widzialem niczego w MP na 7 slot

Może była kiedyś jakaś snajperka albo coś innego ale tego nie widziałem

(fajnie by było jakby ktoś wrzucił SS jeżeli w ogóle coś takiego było)

Pozdro

Opublikowano

obecnie nie ma nic na 7slot i nie bylo nic na niego wiec tylko czekac az pojawi sie cos nowego

@edit co do wypowiedzi tego nizej zdaje mi sie ze bojda bo jak kupujesz golda to dostajesz 8slot za free wiec jakim prawem dajmy to mp7a1 gold wskoczy na 7slot-.-

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano (edytowane)

7 slot jest od tego gdy np.masz retail na mp7a1 i kupujesz mp7a1 złote wtedy bedziesz go mial na 7 slocie a na 8 slocie retail mp7a1

Edytowane przez MOM3K

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

@Up: A skąd wiesz?? Miałeś tak?? Jak sądzisz że to nie prawda to podaj swoją wersję... Spekulacje MOM3K-a są dość prawdopodobne :)

Nothing to do here.

Opublikowano

Mi właśnie się wydaje że jak masz retail np. m134 i kupisz m49 na 8 slot to wtedy się używa 7 slotu.

Opublikowano (edytowane)

@UP od tego jest 8 slot -.-

@Down Potwierdzam... Jedyny normalny :)

Edytowane przez Boyaka

1313652013-U173186.png

Opublikowano

7 slot jest zrobiony na przyszłość może kiedyś będzie używany

co do tych retaili to jest tak że jak kupujesz np m249 na heavy i masz retail na m134 to masz do wyboru broń na 8 slot

7 slot jest zrobiony na przyszłość może kiedyś będzie używany

co do tych retaili to jest tak że jak kupujesz np m249 na heavy i masz retail na m134 to masz do wyboru broń na 8 slot

Opublikowano (edytowane)

Idioci. 7 Slot, jest używany w późniejszych Chapterach, są tam umieszczane np. Kamizelki i inne tego typu itemy. W wersji International nie ma takiego czegoś, trzeba czekać aż wdrożą. Retaile (wszystkie) są na 8 slot, w naszej wersji 7 slot nie jest do niczego używany. Zrozumcie to wszyscy! Retaile i bronie na 8 slot, są tylko na 8 slot. To logiczne. Co do wszystkich postów praktycznie to faile. Można użyć tylko jedną broń na 8 Slot, albo tą kupioną w MarketPlace albo Retail. Proste.

7 slot jest od tego gdy np.masz retail na mp7a1 i kupujesz mp7a1 złote wtedy bedziesz go mial na 7 slocie a na 8 slocie retail mp7a1

Kolego jesteś moim mistrzem. Podaj mi przykład gracza który tą broń posiada. Obecnie można wygrać tylko retail na Famasa, kiedyś w Boxach można było dostać retaile na inne bronie, ale obecnie jest tylko Famas. I nigdy nie było retaila na MP7A1. Eh, albo Was wzięli z kontrabandy, albo sam nie wiem co robie na tym forum z takimi ludźmi.

Edytowane przez smokeweed
Opublikowano

Na 7 slot planowane są do dodania w 3 charpterze WarRocka ( nie wiadomo kiedy) jakięś itemy dla poszczególnych class. Na przykład dla engineera gaśnica i tak jakiś item dla każdej postaci. Nie moge niestety powiedzieć nic więcej na ten temat ponieważ są to tylko projekty wstępne i nie wiadomo czy pojawią się w grze.

Opublikowano

Podsumowanie

- Na 7 SLOT nic nie ma i pewnie w najbliższym czasie nie będzie.

- W przyszłości ma być coś dane na ten slot.

Zamykam. Temat wyczerpany.

1313652013-U173186.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...