Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[AT - I][GT] TamiS vs. dudsonowa

devju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rodzaj: Sygnatura,

Temat: Zakochani,

Typ: Grafika rastrowa,

Dodatkowe informacje: brak.

[Premade]: Nie,

Tekst: Dowolnie,

Wymiary: max. 800x200 lub 400x750, min. 300x140 lub 270x530,

Termin składania prac: 25.05.2011r.

Termin głosowania na nadesłane prace: 30.05.2011r.

Pamiętajcie o punkcie piętnastym oraz wzorze głosowania: wszystkie posty nie spełniające go będą raportowane <_<.

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Praca nr 1

1306299609-U250803.png

Praca nr 2

1306299627-U250803.png

Przypominam, jak głosujemy!

Wzór głosowania:

[praca_1]<- głosuję tutaj, ponieważ podoba mi się, to i to...

[praca_2]<- (możemy zostawić puste lub coś dopisać- co nam sie nie podoba etc.)

Można głosować, voilà!

[praca_1]<- bardzo fajna scena, od razu kojarzy mi się z zakochanymi, no bo kto inny uratuje drugą osobę od śmierci ^^?

[praca_2]<- ładne wykonanie, praca na poziomie pierwszej, ale jednak tamta :unsure:.

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

[praca_1]<-bardziej pasuje mi to do tematyki "taniec" niż zakochani. Kolorki takie mdłe, nie podoba mi się.

[praca_2]<- Jest serce i wszystko jasne. Ładne kolory przyjemne dla oka, podoba mi się ta tekstura w środku serca, jak by było to wejście do innego wymiaru :P

Opublikowano

[praca_2]<- Mimo, iż praca nr 1 ma lepsze wykonanie, ta właśnie praca bardziej nawiązuje do tematu, jest serce = miłość, zakochanie, etc.

167161466687770313241.png

Opublikowano

[praca_1]<- Zaje**ście wykonane lecz wg. mnie mało co to ma wspólnego z tematyką.

[praca_2]<- Wykonane bardzo dobrze tylko cały efekt tego niebieskiego odcienia psują mi jej różowe portki.

1327238783-U261492.png

Opublikowano

[praca_1]<- Wszystko ładnie pięknie, jednak praca druga podoba mi się bardziej, może przez to, że kolory tutaj są mdłe - zero życia w tej sygnaturze.

[praca_2]<- Praca odpowiada na temat, wszystko dobrze wykonane.

1317454587-U195480.png

Opublikowano

[praca_1] -> nie widać tam miłości. A za to mam wrażenie, że widze tam Edwarda ze Zmierzchu :)

[praca_2] -> może nie ma na niej fajerwerkow, ale jest na temat ;)

d4rkvisi0n

1100+ elo

Ariana Deck

Opublikowano

[praca_1] ->

Zależy, jak kto interpretuje miłość.

Aczkolwiek, można wyrażać ją przez taniec.

I dlatego wybieram pracę numer 1.

Tylko troszkę za mdły kolor po prawej stronie.

Tak pomyślałem o miłości.. i ... älskar dig <3

Gorąco :D

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

[praca_2]-> bardziej pasuje do tematyki, wszystko ładnie gites wkomponowane

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

[praca_1]-> Głosuję na nią. Nie chodzi o samą interpretacje, lecz o włożoną pracę. Praca nr 2 to tylko zepsucie ładnego stocka.

Opublikowano

[praca_1]-> Według mnie tak jakoś do tematyki bardziej podpada, ponieważ tak jakby poświęcenie... dla miłości.

[praca_2]-> Według mnie jest jakaś taka prosta, rzeczywista... para siedząca i na niebie serce... dlatego głos na 1 bo ładnie, przejrzyście. Nie powiem ta praca bardziej podchodzi pod miłość, ale 1 to coś nowego.. a właśnie oto chodzi.

Opublikowano

[praca_1] Bardziej mi się podoba.

A tak by the way:

Taniec nie kojarzy wam się z miłością? Ile było filmów, książek, czy historii, że taniec połączył Ich ze sobą?

Opublikowano

Praca_2

Dlaczego ?

Bardziej oddaje nastrój miłości <3

Ale 1 lepiej wykonana po stronie technicznej

Opublikowano

[praca_1] Na pierwszy rzut oka widać , że to scena ze zmierzchu.Zmierzch to fikcja , a czasami podobnie bywa u par zakochanych.

[praca_1] To serce wygląda nienaturalnie i ma takie mdłe kolory.

Wniosek : Praca nr. 1

Gość Mounthains
Opublikowano

Praca nr 1. Jak widać nie doceniacie głębi tej sygny. Sygna przestawia uczucie darzące do 2 osoby, natomiast praca nr 2 tylko miłość.

Nie wiem kto robił pierwszą pracę, ale ma najlepszy przekaz z całego turnieju.

Głosuję na prace nr 1.

Opublikowano

[praca_1]<- nie podobają mi się kolory, chociaż dobre wykonanie, ale słabiej z tematyką, napis ładniejszy ale treści nie rozumiem

[praca_2]<- praca trzyma tematykę, ładnie wykonana, jednak napis nie jest najlepszy, ale bardziej mi się podoba.

@Mou

Widać że nr1 jest dudsonowej, jej styl jest strasznie charakterystyczny, ale nie wnikam.

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...