Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Stronka w apache22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello All ;>

Mam taki problem, otóż mam postawiony serwer hamachi na plikach by shere. Chciałem zmienić stronę więc skasowałem wszystko w pliku data w apache22 i wrzuciłem swoją, a następnie skonfigurowałem pod swój serwer. Pokazuje mi się ta strona co była cały czas (ta co wgrałem się nie pokazuje) ale nie działa rejestracja ani inne opcje strony. Coś nie tak wgrałem? Proszę o odpowiedz. Za pomoc plusiki ;> Pozdrawiam

Opublikowano

Pobierz Xamppa z tąd i wrzuc wszystkie pliki stronki do folderu htdocs (domyslnie C:\xampp\htdocs) Pozniej wlacz Xamppa. I wlacz Apache i Mysql. Sprawdz czy dziala . I git majonez ;] Jak pomoglem to daj plusika ;)

4sw9.jpg

Opublikowano (edytowane)

Ale po co mi xampp? Po to jest apache22 by nie korzystać z xampp'a tak? Nic próbuje twój sposób chociaż jak dla mnie wydaje się dziwny... ;>

Edit:

Teraz mam inny problem, otóż każda strona którą wgram chodzi lecz nie działa w niej ranking, rejestracja, status serwera itp. Jest tylko jeden plik konfiguracyjny w którym zmieniłem ip na ip hamachi z końcówką 100. Jest jeszcze użytkownik root i hasło które trzeba podać. Hasło te do navi czy do maszyny? Za pomoc +++ ;] Pozdrawiam

Edytowane przez moro128p
Opublikowano

postaw xampa na hamachi a nie na no-hamachi...

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!