Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Egzorcyzmy nawiedzenia itd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, dziś kolega mnie troszkę zmotywował do refleksji ;p

Jak można wytłumaczyć egzorcyzmy z naukowego punktu widzenia?

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Z naukowego punktu widzenia jest ciężko to wytłumaczyć. Można to przybliżyć do typu jakiejś choroby. Chodzi o opętanie? Czy o egzorcyzm, czyli odsyłanie złego ducha?

cvsk.jpg

Opublikowano

O ile mi wiadomo to z naukowego punktu widzenia w ogóle czegoś takiego nie ma i "naukowcy" sądzą, że ludzie sami sobie cos takiego wkręcają ._.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Opętania nie ma z naukowego punktu widzenia( "tego nie religijnego")

Demon upodoba sobie jakąś osobe i w nią wstępuje wiec jak chcesz to wyjaśnić naukowo...

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Bylem swiadkiem egzorcyzmu na moich oczach tylko ze nie poskutkowal tylko ciezkie psychotropy daly rade i zniszczyly osobe do dzisiaj.

wakow9.png
Opublikowano

Leki na psychike są najgorsze... Rujnują człowieka. Nie da rady wytłumaczyć. Jedynie tak jak w Egzorcyzmie Emily Rose. Lekarze twierdzili, że to jakieś choroby typu padaczka.

cvsk.jpg

Opublikowano

Ale przypomne wam ze w wiekszosci przypadkow te najgorsze stanu psychiczne sa doprowadzane przez kosciol a raczej te historyjki bilblijne i pierdolenie o grzechach . Czlowiek lapie dola jak jest gleboko wierzacy pojdzie do ksiedza, zgrzeszyl ksiad mu cos powie , pokuty pierdoly chuje muje a psychika czlowieka powoli siada az wkoncu jest w stanie zjebanym do zera, zaczyna wierzyc w jakies zbawienia , te historie ze jest opetany przez szatana ,i jest coraz gorzej , ksiadz przychodzi a ta osoba wariuje na punktcie tych jebanych pierdolonych ksiezy i bibli . Przepraszam ale mam takie znienawidzenie i w tym temacie juz wiecie dlaczego.

wakow9.png
Opublikowano

Z naukowego punktu widzenia , nie można wytłumaczyć ;)

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

Po naukowemu?? chyba cie pojebało, bez obrazy :D nie da się ;x

Tutoriale Minecraft:

Mody:

http://www.mpcforum.pl/topic/361079-mod-nazywanie-pupila/

http://www.mpcforum.pl/topic/360910-modpokeballs-pokemon/

Cs 1.6:

http://www.mpcforum.pl/topic/362003-tutduzy-ping-wejdz/page__p__2559165#entry2559165

Opublikowano

Schizofrenia, nawet w przypadku Emily Rose zastanawiano się czy nie choruje na tą chorobę, bo podobne zachowania mogą przy niej wystąpić.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

dobra innej odpowiedzi nie uzyskasz. To demon soie Cb wybrał i się bawi :P nie da się tego wytłumaczyć nie po religijnemu

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |