Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam mentala 70 .

Czy wbicie 75 bez pierścienia w V2 jest możliwe ?

Ogarniam całe spoty w tym V2 , a exp jest strasznie mozolny i strasznie wolny... Czy jest gdzieś miejsce , aby expić na 70 oprócz V2 ?

Popsypią się + i 5 ,jak będą sensowne odpowiedzi i wnoszące coś do tematu.

Ile czasu Mi to zajmie ?

Pozdrawiam

Edytowane przez Maxii

OndteAw.png

Opublikowano

Spokojnie dasz radę, ja przez 2 czy tam 3 miesiące wbiłem 76 lvl, a tylko raz PD kupiłem na 45 lvlu. Jakoś dałem radę, zajmie Ci to ok. 3 tygodnie może więcej.

Opublikowano

Cale spoty ogarniasz mowisz. Jezeli ogarniasz cale spoty to nie powinno ci to isc mozolnie o.O sam 75 wbijalem w ok 3 tygodnie ( nie expilem ciagle ) i nie ogarnialem calego spota

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Zawsze możesz ogarnąć jakiegoś PD z metków :P

Oczywiście , exp jak exp i tak i tak będzie monotonny i mozolny , ale cuz , oni właśnie wtedy na nas zarabiaja przez IS ,

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Jezeli nie chcesz wydawac kasy na IS to idz sobie na metki do lasu dropnij pare pd i bedzie odrazu lepuiej sie expic :)

8859818044db9a4eb52529.png

Daj -,to nic nie kosztuje a jak motywuje

Opublikowano

jesli wolno ci exp leci to odpusc sobie gre bo na wyzsze level wbicie nei amsz szans z takim podejsciem.wszystko jest mozliwe nawet to ze trafisz 6 w totka tylko trzeba chciec expic grac.

Opublikowano

zgadzam sie z up jak ci na takim zle expic to strach myhslec co bd mial na 80lvl'u

1. tak i to nie tylko mentalem

2. jesli wolisz masz red las chodz ja bym wybral v2

3. zaleyzli ile h dziennie expisz czy w pt z buffiek jak szybko wybijasz spota

1378747514-U216092.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...