Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Najnowsza Paczka :)

gaara1221

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano
a jak zrobic zeby wrocil do miasta jak mu sie poty konczą?

W config zaznaczasz " loop after teleport ".

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Admin Cienia
Opublikowano
Czy ten bot jest platny ?

Był, jest i będzie darmowy.

Opublikowano

A ja mam taki problem mam windows vista 32bit i mi bot nawet nie chce się włączyć co mam zrobić instalowałem już wszystkie kodeki wyrzej wymienione , ustawiałem zgodność z win xp i nic prosze o pomoc?

Admin Cienia
Opublikowano
A ja mam taki problem mam windows vista 32bit i mi bot nawet nie chce się włączyć co mam zrobić instalowałem już wszystkie kodeki wyrzej wymienione , ustawiałem zgodność z win xp i nic prosze o pomoc?

A zaznaczyłeś jeszcze uruchom jako administrator?

Opublikowano

jak odpalam Loadera kiedy chcem wejść do silka przez loadera to wyskakuje mi cant't find orginal sro_client.exe version 1.82 excution aborted!!!

Opublikowano
mam problem.

odpalam normalnie bota, wlacza mi sie gra, wpisuje pasy, no tam z 20 razy nie wejdzie, wreszcie wchodzi mi na konto, wybieram postac. laduje sie gra, wlacza sie na 1 sec gra ,tylko tak ze chara zobacze i blad jakis i pelno ' ???????? ' mi wyskakuje

pomocy

Problem jest przez karte graficzna, ja mialam tak samo tylko ze u mnie pokazuja sie napisy(kiedys znaki zapytania), na koncy yes lub no to pytanie czy chcesz dac znac joymaxowi o tym bledzie. Sciagnij sobie jakis program do twojej karty ja mam radeona i sciagnelam catalist contol i od tego czasu mam spokoj. Pozdrawiam

Opublikowano

Czy ktoś mi pomoze z nastepujacym problemem : szukałem juz na forum ale nie moge znaleść, nie wiem czemu ale jak jest na agbocie to nie widze jak ktos do mnie pisze... nic nie pokazuje nawet spamu w hotan lub jakim innym miescie... wie ktos moze o co chodzi??

• Dodaj nową pozycję...