Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDZ] FireMt2

TommyCrusher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FIREMT2 DLA GRACZY!

RESTART SERWERA 25 MAJA GODZ 20.00 BYŁO WIELE ZMIAN WIĘC ZDJĘCIA NA DOLE JUŻ SIĘ POKRYWAJĄ Z PRAWDĄ WIĘC PROSZĘ WBIJAĆ I GRAĆ!

Witamy na naszej wersji gry Metin2!

NIEDLUGO OPISZE DOKLADNIEJ CO POPRAWILISMY, WIEM JEDNO JEST TYCH POPRAWEK NAPRAWDE OGROM! PO ROKU DZIALANIA POSTANOWILISMY DAC SZANSE INNYM BYC W TOPCE NA SERWERZE, JEDNAK UPRZEDZAM NIE BEDZIE TAK LATWO PONIEWAZ BEDZIE MNOSTWO KONKURENCJI!!!

SERWER 4FUN WIEC ZAPRASZAM WSZYSTKICH KTORZY CHCIELIBY SIE POBAWIC!

TERAZ MOŻE JAKIEŚ SCREENY?

taa hmm co na start....

0325_124444.jpg

HANDLARZE:

0514_204011.jpg

0514_204205.jpg

0514_204219.jpg

0514_204243.jpg

0514_204314.jpg

Game Play

STATY?

1. EXPERIENCE 200X
  2. YANG DROP 200X
  3. ITEM DROP 200X

DEDYK JEST MÓJ WIĘC WAM NIE ZDRADZE PARAMETRÓW smile.gif , MOGĘ DODAĆ ŻE JESTEM TWÓRCĄ GIER ONLINE OD KILKU LAT I MAM ICH KILKA, WIĘC OBIECUJĘ ŻE TEN SERWER POSTOI NAPEWNO DŁUGO!

Enjoy in Game!!!

Opublikowano

I to się nazywa dyskriminacja szamana , na chuj dajecie tarcze na 61 lv i w dodatku tylkona szamana? I już szaman najsłabszy , pozdrawiam nie zagram ;>

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

jak być mógł badziej go opisać to by było fajnie

serwer zapowiada się fajnie, zobaczymy jak wystartuje.

Opublikowano

I to się nazywa dyskriminacja szamana , na chuj dajecie tarcze na 61 lv i w dodatku tylkona szamana? I już szaman najsłabszy , pozdrawiam nie zagram ;>

jakoś na ProMt2 nie ma tarczy dla szamana w sklepie a inne są i jakoś ludzie nie są obrażeni i jaki trud pójść do v2 i nadropić tarcz???

do6qfp.jpg

Opublikowano

1 Polacz bony, dlon krytyka, fasolki.

2 Gdzie sa kamienie duchowe ?

3 Zdecydowanie usun 6/7 bon.

4 Beda itemy w IS takie, ktorych nie mozna zdobyc w grze ?

5 Wchodza max bony ?

Opublikowano

1. Połączyć bony, dłon... hmm przemyśle to

2. Kamień duchowy jest u handlarza różności.

3. Bon 6/7 czemu usunąć?

4. W shopie będą itemy z gry i na odwrót.

5. Z testów wynika że wchodzą.

Opublikowano

Polecam !

Serwer sie bardzo szybko rozwija, jest wlasnie z mysla o graczach (sam sprawdzalem). Administrator tego serwera slucha opinii graczy i wdraza je w zycie.

Naprawde serwer jakich malo i do tego polski, nie jakies niemieckie gowienko ;o jak wszystkim wiadomo jest malo dobrych polskich ,,privkow"

Ludzie wbijajcie ;]

Opublikowano

@up ty sam niewiesz co piszesz ...server sie nie rozwija od 3 dni nic nie zmieniono nawet do konca nie jest spolszczony,sporo zeczy jest po niemiecku brak pierscienia teleportacji a on na kazdym privie jest podstawa,Brak wszystkich ku ,ksiega wierzchowca nie działa ,leci masa smieci,drop yang mizerny w porównaniu z cenami u npc

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@up ty sam niewiesz co piszesz ...server sie nie rozwija od 3 dni nic nie zmieniono nawet do konca nie jest spolszczony,sporo zeczy jest po niemiecku brak pierscienia teleportacji a on na kazdym privie jest podstawa,Brak wszystkich ku ,ksiega wierzchowca nie działa ,leci masa smieci,drop yang mizerny w porównaniu z cenami u npc

^ twoja wypowiedz jest zalosna, widocznie potrafisz grac tylko na privkach 4 fun. Co do items ktore wymieniles to da sie zrobic w 5 sekund... Po to jest forum FireMt2 aby zglaszac wszelkie bugi itd

I tak na marginesie naucz sie pisac lub wez slownik jezyka polskiego do reki bo to jak sie wypowiadasz zalosnie to przechodzi wszelkie granice ,,zeczy" ? Co to za slowo? Jak juz pisze sie ,,rzeczy"

Opublikowano

jakbys nie wiedzial wszystko da sie poprawic, wiec nie placz tylko poczekaj. GM takze ma swoje zycie - dom, praca, rodzina...wez to pod uwage, ale jak dobrze Go znam wszystkie bugi, braki zostana poprawione wystarczy tylko zglaszac, ze cos jest nie tak, a nie od razu plakac na forum, ze tego nie ma, tamtego itd. no coz...ja nic nie poradze juz na dzieci neo - pozdro ;]

Opublikowano

Ravins i Tosia czepiacie sie 1 błedu a sami nie umiecie czytac ze zrozumieniem temat tyczył sie osoby ktora pisała wyzej..W przeciwienstwie do was ten post napisałem po 2 dniach grania na tym servie i tam były mije pierwsze spostrzezenia.....jesli kiedys robiliscie hamachi to wiecie ze usuniecie smieci zeby nie dropiły dodamie pierscienia to kwestia kilku minut a gm tego przez 2 dni nie potrafił zrobic....Ps a dzieckiem neo to moze wy jestescie

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

To ja pisalem wyzej i to ty robisz bledy jak dzieciak. Wystarczy nie krytykowac, lecz wypisac bledy.

Co do tego co napisales, zglaszales to Administratorowi? Zrobiles cos w tej sprawie? Z tego co mi wiadomo to nic takiego nie pisales tylko krytykowac potrafisz, typowe dziecko neo ;]

PS: to dedyk nie hamachi

Opublikowano

Ravins i Tosia czepiacie sie 1 błedu a sami nie umiecie czytac ze zrozumieniem temat tyczył sie osoby ktora pisała wyzej..W przeciwienstwie do was ten post napisałem po 2 dniach grania na tym servie i tam były mije pierwsze spostrzezenia.....jesli kiedys robiliscie hamachi to wiecie ze usuniecie smieci zeby nie dropiły dodamie pierscienia to kwestia kilku minut a gm tego przez 2 dni nie potrafił zrobic....Ps a dzieckiem neo to moze wy jestescie

hmm to wszystko co wypisales robi sie w kilka minut, byc moze, nie wiem bo nie zajmowalam sie nigdy takim czyms, ale gdybys zglosil czego jeszcze brakuje na serwerze moze by to bylo juz dodane? a nie czekasz na zbawienie i mysl "moze GM czyta w moich myslach i wie ze nie ma tu pierscienia teleportacji?" ,pomysl co ty w ogole piszesz, masz pretensje do administratora serwera o to, ze nie ma kilku rzeczy, ze pojawialy sie tam jakies bugi...ale skad on to ma wiedziec? to co moze sam sprawdzi i poprawi...takie bledy trzeba na biezaco zglaszac, aby mogly byc one od razu poprawiane, ale po co pofatygowac sie i to zglosic...lepiej obsmarowac serwer aby mial jak najmniejsze wziecie.

Opublikowano

Nie podoba mi sie Stalka i bronie na 65 lvl w sklepie Do niczego !!!

Eventy beda nie fajne bo z dropu nie bedzie radochy ...

a jak to usuniesz to bedzie radocha i emocje przy otwieraniu szkat laniu metka itp

Pozdro

O.S.T.R & PIH & PEJA NAGRAJCE RAZEM

FAN POLSKEIGO RAPU

Zbieram-Daj - nie bądz żyła

satabplayer.png

Nowy serwer MT2 ! Zapraszamy.

2.png

1417252872.png

Pro Net F*CK It

Gość Mounthains
Opublikowano

Proszę podać przewidywany start serwera.

Dopisz w tresci pierwszego posta.

Opublikowano
Nie podoba mi sie Stalka i bronie na 65 lvl w sklepie Do niczego !!!

Eventy beda nie fajne bo z dropu nie bedzie radochy ...

a jak to usuniesz to bedzie radocha i emocje przy otwieraniu szkat laniu metka itp

Pozdro

akurat bronie sa te slabsze ,nawet gdyby nie bylo ich w skllepie to nic nie byly by warte .

a co do stalek to sie zgadzam ;x

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

LIPA ZE NOWE BRONIE I ZBROJE BEDEA TYPU HWANG SZAFIR ITD ... ZJEBAN... I TROSZKE BONY ZADROGE....

a z edytowac posta nie potrafisz? tak pieknie sie wypowiadasz a nawet edycji nie umiesz zrobic...nie podoba sie? nie graj..jest wiele osob ktore lubia nowe zbroje/bronie itp. itd., w koncu to jest priv server, a jak sie nie podoba to wypad na rl metina ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...