Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostałem bana za nic... cd...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak niedawno ( w poniedziałek) pisałem, że dostałem bana na koncie (jego szczegóły w sygnie) odpisał mi "John", że dostałem go za VIP HACKA w dniu 16.05

Po pierwsze nie hackowałem od ok. 2 miechów i nigdy nie miałem vipa lub innych takich uzywajacych opk, gps i innych takich... jesli juz to zombi i unammo itp.

W tym dniu tym mało grałem, glownie na bg tapowałem( strzelałem do pilotów Apache'y) z AW. Może przez to ? Bo z tym różnie bywa, dobrze mi tego dnia tapowanie na "village of Synek" szło. No nie wiem, jestem troche załamany, gdyż wydałem na konto ok. 100-120 zł i kupiłem nowego kompa głównie dla warrocka - 2400 zł ( stary miał 9 lat). Ale mniejsza z tym. Napisali mi że w żadnym wypadku konto nie zostanie odbanowane czy coś w tym stylu... myślałem wpierw że to ban na 15 dni... a to perm... Co mam robić - napisać im, tylko co? Czy nie zawracać sobie głowy, bo napisali że i tak nie odblokują? To tylko gra no ale omijając dobra materialne to poświęciłem grze dużo czasu :(

Proszę o pomoc - co mam im napisać ( dajcie przykłady jakiś usprawiedliwień po polsku - angielski umiem)

Z góry dziękuję

Opublikowano

@UP

Sczerze? To było chamskie co napisałeś ....

Gościu ma problem a ty go jeszcze dobijasz ( W pewny sposób ) A tak wogóle 3/4 tego działy hackuje , więc co ?? Każdy ma dostać nauczke???

A co do tematu to nie zawracaj sobie głowy tym . Już nic ci nie da Ticket.

Opublikowano

@Up

Ja dosta;em bana za afk na harbor idzie na stale. Napisalem ticketa , ale John mi napisal ze uzywalem ''OPK hack'' i że w żadnym wypadku konto nie zostanie odbanowane. I mam po koncie. Myslalem ze na 15dni. Ty rowniez juz nie masz co zrobic. Nowe konto i graj dalej.

Opublikowano

Jakie dowody?? Kurna... to niech je okażą -,- a czy to mógł być jakiś admin-bot? no kurde vip-hack.. ubzdurali sobier

trochę mi cię szkoda, a najbardziej twojego straconego czasu.

u mnie była podobna sytuacja.

Opublikowano

No tak, ale niestety faktem jest że w moim wypadku nie ma jakiś wątpliwości do tego czy hakowałem, bo to oczywiste, że nie. Żadne afkowanie itp. tylko powodem bana jest : widzi mi się admina.

Opublikowano
trochę mi cię szkoda, a najbardziej twojego straconego czasu.

u mnie była podobna sytuacja.

Kiedy się używa hacków trzeba się liczyc z ryzykiem albo nie uzywac wcale.

Sh00t4you_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Właśnie mówię, że nie hackowałem. Co najwyżej tapowałem, a to chyba niedozwolone nie jest.

Lektura dla admina - ciekawe co odpisze. Zamknijcie ten temat, potem założę nowy. Oto owa lektura :) Trochę łamana angielszczyzna ale większość admin zrozumie :)

What? Vip Hack??? LoL. Are you kidding me? I NEVER hacked or used inapprioprate things to warrock. That day I was playing many times "Thamugadi" map and i was shooting through apache's glasses by AW50F. I learned to use it good and many kills was awesome and i didnt believed how i killed someone. I just can use it and i know that when i was killing someone in apache it could look like i hack - i admit - BUT IT WASNT HACK - no gps, no opk, no hacking. I'm angry why good players like me are banned and many players use one position kill and they're back! Ban them for IP! Ehh... i invested into this account many money and i spent many time. Look - excellent equipment, premium and 1349 G1 credits. I spent many $$$ and what - i received ban FOR NOTHING. Give me evidence when and where i was "using hacks" , * "Vip hack" -(OMG) and give me screenshots or video - give me suprise. And the most important thing - you received some video for some player or admin saw when i "hacked" ? You must give me evidence - i won't give you a break when you won't show me it. Now I have some solutions. At the beginning - change perm ban to 15 days or end ban now. If it must be perm - give me my promocode for my G1 Credits ( You get the money for this credits, so give it to me! ). Please, i spent many time to play warrock. If you want to still earn earn my money - give me my things back. Good player need appropriate rights.

Thanks for read and please - comply with my request!

mocnyfaci0 - good player which hate hackers - he isn't him!

Opublikowano

Siemano

też dostałem bana ostatnio, odpisali mi, że za VIP HACKA i to jeszcze na zombie (hahhahaa) a wcale tam nie hakowałem, trochę żal, rozumiem dostać bana za haxy ale tego dnia nie byłem na zombie i nie haciłem w ogóle.

Pozdrawiam

Opublikowano

@UP

Żart ci się nie udał...

Nie koniecznie musisz dostać bana tego dnia co akurat hackowałeś . A mówię po raz kolejny ,że bana za nic nie można dostać....

Opublikowano

I znowu muszę się rozpisać. Administracja GamersFirst oznajmiła iż wszystkie próby cheatowania / hackowania w grze będą surowo karane. Czemu dostałeś bana za hacka sprzed dwóch miesięcy? Dlatego że TicketSystem był do tego czasu zablokowany, wszelkie tickety które zostały nadesłane do G1 są teraz rozpatrzane, pisało o tym na głównym forum dot. Warrocka. TicketSystem jest odblokowany. Wcześniej nie reagowano zbytnio na próby dostarczenia zrzutów ekranów graczy hackujących ale jak widać nie usuwali tych wiadomości tylko je kumulowali. Piszesz że wydawałeś pieniądze, trzeba było grać uczciwie. Nauczka jest.

Opublikowano

@2UP

Skakanie i inne tego typu czity stosowałem 4-6 miesięcy temu, zombi opk - skończyłem mniej więcej pod koniec marca, a przecież z innymi nie grałem wtedy ;) tylko samemu po cichu w roomie szczelnie zabezpieczonym hasłem. W każdym bądź razie nawet jeśli mieli na myśli coś z przeszłości to czemu podawali by datę sprzed tygodnia zamiast sprzed kwartału?

Opublikowano

Macie dowód, to nie ban za hakowania sprzed kilku miesięcy tylko z maja gdy nie haciłem:

The account (tutaj nick) has been found using "VIP HACK" on "2011-05-12" in "Zombie SERVER".

PS. mam w d.... tego ban, naboce se nowe konto, uświadamiam tylko, że tego bana dostałem niesłusznie.

Opublikowano

Sory do wszystkich ,że uniemożliwiam wam spamowanie ,ale .

Tu chodzi o jedno proste pytanie ,że niby dostał bana za nic.... Była pierwsza z jakiś odpowiedzi ,że bana za nic NIE MOŻNA DOSTAĆ !!!!! i prosta "piłka"

A było już 16 odpowiedzi w tym ponad 270 wyświetleń . Więc prosze o zamknięcie tematu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...