Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

I gdzie ten koniec świata? miał być o 18:00..

Beater

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i co gdzie to wielkie trzęsienie ziemi? specialnie kupiłem browarka pojechałem do domu usiadlem z rodzinką w salonie właczyłem TV i wszyscy czekali a tu dupa ;D

wy też jesteście zawiedzeni? xD

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

kur,... niby kid a sleby jak chu... tyle tematow to po chu... zakladasz nowe noobie

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

kur,... niby kid a sleby jak chu... tyle tematow to po chu... zakladasz nowe noobie

Troche uważaj na słowa , to Kid Moderator , nawet jak były takie tematy to wystarczy to napisać , a nie odrazu noobie , a większym noobem jesteś ty i masz świetną ortografie ,,sleby'' ... . Lepiej zainwestuj w słownik a nie ubliżasz innym za nic -.-

A co do tematu to my tak samo z kolegą powiedzieliśmy w sklepie poproszę prezerwatywy i 2litry wódki (mamy 12 lat) I proszę bez głupich komentarzy typy ,, O matko straszne..."

pr0metek.jpg

Sygna by @xArtemzx

NIE GRAM NA KONCIE pr0metek ani pr0metek1 !!!!!!

Opublikowano

Przecież już tydzień temu mówili, że go przeniesli na 28.05....

n00b

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Tak nowa wizja za tydzień :D Szczerze mówiąc jestem zawiedziony.. robią z igły widły.. a miało być tak fajnie łeeee...

Czekamy do następnego tygodnia ; D.

Opublikowano

Przecież już tydzień temu mówili, że go przeniesli na 28.05....

problemy techniczne... :D

Zaufaj Dobrym Radom - Zdrada Dobrych Rani !

Opublikowano

Omg... To miało mieć miejsce o 7 rano naszego czasu a nie o 18...

Fajnie zmienili datę ;D

teraz przyjdzie 28 i znowu zmieni.

Ah te pieniądze

9368_gold.png

Opublikowano

wy wierzycie w takie bajki ?

że jakiś stary pryk powiedział że będzie koniec świata to on sobie może...

trzymaj się słów biblii ...

''Nie znasz dnia ani godziny ''

Chociażby zapowiadał jakiś najmądrzejszy człowiek świata to nie wiesz w to gówno bo to fake...

jest jedna jedyna osoba która o tym wie..

dominiq.png

Sygnatura & avatar zrobiony przez

Equ.

- - - - -

Opublikowano

Tak jak powiedział to w dzień dobry TVN jasnowidz ,,koniec świata będzie wtedy kiedy umrzemy''

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Opublikowano

O jajebie, też się zastanawiam, czemu nie ma końca świata..

coś się spóźnił, ale kiedyś do nas dojdzie

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Temu staruszkowi jak widać w dupie się poprzewracało hehe xD. Byle kto może sobie powiedzieć kiedy będzie koniec świata. Nie znamy dnia ani godziny...

Opublikowano

28.05.2011 to pewna data.Sry ale coś się przesunęło organizatorom końca świata(problemy związane ze sprzętem),dzwoniłem do nich i najmocniej przepraszają za utrudnienia związane z przesuniętą datą apokalipsy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...