Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem dostałem Bana na pewnej stronie internetowej.Niestety jest to BAN na IP.I mam prośbę czy moglibyście mi podać jakieś sposoby na zmiane IP??Niestety programy odpadają ponieważ albo mi ni działaja(Ip pozotasje takie samo) albo wygasł Trial.Słyszałem że można zmienić IP jakoś Proxami.Prosze o Pomoc z góry dziękuje.

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

Zmieniam IP przez Proxy lecz wchodzę na tą strone i pisze że dalej IP jest zablokowane.

AOL odpada ponieważ cały czas pisze mi że wpisuje złe hasło (wiem że hasło jest dobre) a nowego konta nie moge stworzyć.Bramkii proxy też odpadają bo przez nie pisze że nie mam flashplayera.Co to jest te Tor Browser i jak go używać?

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

Opublikowano

Odpalasz i od razu ci się włącza nowa przegladarka + inne IP.

Działa na 100%, bo nie raz tego używałem.

Ps. Program ma też funkcje takie jak :

• Zmienianie adresów ip
  • Sprawdzenie jaki transfer łącza wykorzystuje
  • Dziennik logów
  • Automatyczne lub ręczne wybieranie IP, polecam automatyczne.
  • Inne duperele.. jak dla mnie to jeden z lepszych programów, jeśli chodzi o zmiane ip.

g0Tef.jpg

Opublikowano (edytowane)

Mam problem ponieważ wyskakuje mi okienko(po zainstalowaniu) i po 5 sekundach się wyłącza nie mam pojęcia o co chodzi.

Wyskakuje błąd nie wysyłaj!

"Wystąpił problem z aplikacją Vidalia i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty."

Edytowane przez swistek

Opublikowano

nie pomaga ściągałem różne wersje.A jak wchodze w mozillie tam w prawym dolnym rogu pisze "wyłączone" włączam i jak wchodze na strone to nie chce się załadować

Opublikowano

nie pomaga ściągałem różne wersje.A jak wchodze w mozillie tam w prawym dolnym rogu pisze "wyłączone" włączam i jak wchodze na strone to nie chce się załadować

Nie chce się załadować bo proxy, bramki IP, programy IP spowalniają ładowanie się stron, więc poczekaj trochę

Aaa i usuń ciasteczka może nie masz banna na IP tylko cookies musisz usunąć

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |