Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaginiony Telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż wczoraj zaginął mi telefon komórkowy, poszedłem z tym na policje i zajeli się tą sprawą lecz powiedzieli że może to trwać do miesiąca czasu.

Słyszałem że istnieje strona dzięki ktorej mozna namierzyć skradziony telefon, czy to są pogłoski czy to jest naprawdę?.

I czy zna ktoś do niej strone?

Opublikowano

zgłoś do operatora, można zablokować telefon po IMEI jeśli posiadasz dokumenty zakupu ( praktycznie bez problemu przyjmą jak telefon był kupowany w tej sieci co zgłaszasz )

sam nigdy nie namierzysz telefonu bez zezwolenia na to z sądu , nawet operator nie udostępni takich danych , a usługa namierzania nie działa na telefonie tylko jest dla karty sim i trzeba ją wczesniej włączyć samemu

p.s. niektóre telefony mają opcje ustawienia automatycznego wysyłania sms ( na wpisany wczesniej numer telefonu i można np skontaktować sie z osobą która posiada nasz telefon ze swoją kartą ) w wypadku kradzieży jeśli tylko zostanie włożona dowolna karta do telefonu, jednak nalezy to skonfigurować wczesniej

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Tak jak robem mówi :)

Jak nie znajdziesz telefonu to zablokuj go wtedy nikt go nie będzie mógł używać.

P.s.

Poszukaj dokładnie może zostawiłeś go w ciuchach i do pralki włożyłeś. Ja tak z pendrive miałem 3 razy :)

(narazie on żyje :D)

GrottyCracker22.png
Opublikowano

UP bo pendrive są robione tak żeby dużo wytrzymały

Zadzwoń na swój numer telefonu i zobacz może masz go w domu :P a może okaże się że znalazł go jakiś poczciwy człowiek i odbierze i się umówi z toba gdzie go oddać

Na takie strony to nie licz, bo i tak ten co ma telefon musi wyrazić zgodę najczęściej

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |