Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Error]Failed to verify user. Please retry. [8]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wyjaśnił up.

Wbijaj i loguj sie aż sie zalogujesz.

Bo z tego co rozumiem wcześniej nie miałeś takiego problemu.

9368_gold.png

Opublikowano (edytowane)

Wpisuj passy aż się zalogujesz, jeśli się nie zalogujesz to zmień IP, np HOTSPOT - darmowy program do zmiany ip, zmienia na amerykańskie ale odziwo działa :D Najbardziej to polecam AOL 9.5 zmień ip i spróbuj.

@Edit z czego masz internet?

Edytowane przez lukasz22126
Opublikowano

Wpisuj passy aż się zalogujesz, jeśli się nie zalogujesz to zmień IP, np HOTSPOT - darmowy program do zmiany ip, zmienia na amerykańskie ale odziwo działa :D Najbardziej to polecam AOL 9.5 zmień ip i spróbuj.

@Edit z czego masz internet?

A mam pytanie .

Po co on ma zmieniać IP na amerykańskie jeżeli to serwer EU ?

9368_gold.png

Opublikowano

Tzn. zaczęło się to wczoraj o 14 jak nie mogłem się zalogować i jak pojawia się ten error to CA się samo wyłącza jak wcisnę enter, no ale dobra dzięki jak jutro nie bd sie mógł zalogować to zmienie ip albo coś,

Specjalista
Opublikowano

pierwszy raz coś takiego widzę, a zmiana IP na amerykańskie nic nie da, bo przecież to EU na an NA ip nie można się logować na EU i na odwrót

pisz do nexona jeśli znasz angielski i też im pokaż tego screena

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano (edytowane)

Tu coś jest na stronie nexona :

To jest ukryta treść, proszę

P.S jak Ci się CA ładuje to nie wal w enter tylko kliknij raz i czekaj

Edytowane przez Caralho
sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Nie walę w enter, naciskam raz i CA się samo wyłącza.

A i CA paczowałem w środę i grałem dalej, a problem zaczał się wczoraj (piątek) więc to raczej nie wina patcha.

Opublikowano

Nie walę w enter, naciskam raz i CA się samo wyłącza.

A i CA paczowałem w środę i grałem dalej, a problem zaczał się wczoraj (piątek) więc to raczej nie wina patcha.

Ja też tak kiedyś miałem. Wystarczy że popróbujesz kilka razy się zalogować. I hasła nie wpisuj szybko tylko poczekaj jakieś 20 sekund wpisz hasło i dopiero zaloguj

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...