Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rezygnacja

Zuleer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Rezygnuje ze stanowiska admina. Powód jasny chuj mnie trafia na tym serwerze. Dzieci nawet mapy nie potrafią wybrać , 90% osób to haxy nie wykrywalne . Admin admina banuje , koledzy adminów na haxach napierdalają i ub zawsze maja. Serwer zerowy.. wgl kurwa serwer największego forum o haxach ... logiczne że będą grały dzieci neo.. Nie uważam się za pro gracza bo nim nie jestem , ale tu już grać nie będę .

ps: przez wkurw zajebałem błąd w nazwie tematu.

Opublikowano

dzięki chacku , ale to jest prawda. A wgl mpc na psy schodzi.. wjebią i znów bana na mpc . Ale 1 ban od D&G był wykurwisty myśli że miał globla to mógł wszystko i wjebał mi bana za to że miałem admina na innym forum na 6 miechów i wjebał mi powód : mlodyy

Opublikowano

Nie napiszę Ci wykurwiaj, bo nie wypada i byłeś spoko - żegnaj.

Nie myślę, że wrócisz bo chyba Cię nie przekonam, ya?

Nie zamykam, pożegnaj się z resztą

Opublikowano

Myślę że wrócę ; ) ale na pewno bez admina już ; ). Gammers potem ci coś napiszę. Tak więcej żegnam wszystkich i pozdrawiam wszystkich graczy serwera.

Opublikowano

To muszę potwierdzić. MPC obecnie ma tak niski poziom, że szkoda gadać. Jedyne co mnie tu trzymie to to, że jest tutaj dużo ludzi, z którymi się zakumplowałem i może sentyment.

Serwer ogólnie właśnie ma to w sobie, że dużo ludzi na czitach napierdala, głupi pomysł robić serwer gdzie forum ma tematyke czitów.

Poziom na serwie jest słaby, są osoby, które ogarniają, ale fakt faktem poziom i tak jest bardzo niski. Nie ma nawet dobrej komunikacji,

jak ktoś wspomniał ludzie map nie znają. Jest nas 6 osób, 2 wybrały fy_pool_day w tym ja, a jakieś neosy dały de_hell czy jakoś tak,

gdzie wyszło oczywiście na to, że po chwili nie było już nikogo, bo nikomu się nie chciało grac na dużej mapce ;]

Sam tez może wbije co jakiś czas, ale grać często nie będę ;]

54585309939136444418.png

Opublikowano

Auhahuahau pamiętam jak w jakimś temacie wypowiadałeś się, że trzeba wejść i popatrzeć na specu, a nie robić ssy w grze i na respie. Kogoś pouczasz, a sam tak robisz. W moim m.in. przypadku. Nie ukrywam, że jestem zadowolony z tej decyzji.

cooltext468028654.png

Opublikowano

Cannabis. Nie powiedziałem że nie trzeba robić ss'ów ale nigdy na respie nie zrobiłem ss'ów chyba że nie zdarzyłem. Ty możesz być zadowolony , demokracją każdy ma swoje zdanie , nie będę ci zabraniał go wypowiadać , ale pierw uważanie przeanalizuj co pisałem. 3m się.

Opublikowano

Ej no muszę dodać coś od siebie.

To muszę potwierdzić. MPC obecnie ma tak niski poziom, że szkoda gadać. Jedyne co mnie tu trzymie to to, że jest tutaj dużo ludzi, z którymi się zakumplowałem i może sentyment.

Serwer ogólnie właśnie ma to w sobie, że dużo ludzi na czitach napierdala, głupi pomysł robić serwer gdzie forum ma tematyke czitów.

Poziom na serwie jest słaby, są osoby, które ogarniają, ale fakt faktem poziom i tak jest bardzo niski. Nie ma nawet dobrej komunikacji,

jak ktoś wspomniał ludzie map nie znają. Jest nas 6 osób, 2 wybrały fy_pool_day w tym ja, a jakieś neosy dały de_hell czy jakoś tak,

gdzie wyszło oczywiście na to, że po chwili nie było już nikogo, bo nikomu się nie chciało grac na dużej mapce ;]

Kolego ubawiłem się po pachy. Gdyby MPC miało niski poziom to by się nie rozrastało, widzę że ukrywasz swoje żale z dzieciństwa i na to mam prośbę nie przerzucaj ich tutaj. Nie podoba się to nie wchodź na MPC i na serwer.

Witam. Rezygnuje ze stanowiska admina. Powód jasny chuj mnie trafia na tym serwerze. Dzieci nawet mapy nie potrafią wybrać , 90% osób to haxy nie wykrywalne . Admin admina banuje , koledzy adminów na haxach napierdalają i ub zawsze maja. Serwer zerowy.. wgl kurwa serwer największego forum o haxach ... logiczne że będą grały dzieci neo.. Nie uważam się za pro gracza bo nim nie jestem , ale tu już grać nie będę .

Tak 99 % to haxy, lol udowodniłeś mi kilka razy, że jesteś słaby i każdy cię bije na twarz. Na admina już nie wrócisz tyle mogę ci z mojej strony obiecać, jeżeli masz jakieś żale jeszcze to na pw.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...