Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się o coś zapytać.Otóż czy można za pomocą tego programu ustawić aby program wykonał dokładnie 3 kliknięcia za pomocą myszki bądź spacji,pierwsze kliknięcie czyli start,drugie i trzecie bym sobie ustawiał w jakim odstępie ma wykonać.Ważne jest abym mógł go użyć w grze.Z góry dziękuje za odpowiedź.

Opublikowano

Od dzięki za odpowiedź,a czy ktoś mógłbym mnie chociaż trochę naprowadzić jak mniej więcej coś takiego wykonać,przeczytałem tutorial ale na początku ciężko coś takiego zrozumieć.Nie chce żebyś ktoś to za mnie robił( no chyba że ma czas i chęci) tylko że mnie jakoś naprowadził,podał jakiś kod ale napisał od czego zacząć.Będę bardzo wdzięczny.

Opublikowano

No właśnie o tym helloworld już przeczytałem,temat lokuxd też czytałem i czytam dalej ale po prostu nie wiem jak mam to zacząć,szkoda właśnie że nie napisali w temacie jakiegoś przykładowego programu,jak zaczać itp,krok po kroku bo są tylko opisane funkcje ale jak to wszystko razem zastosować to już niema opisanego.Ktoś kto ma styczność z tym pierwszy raz nie zawsze się domyśli o co w tym chodzi.

Opublikowano

masz programy autokilkery ( jeden nawet w mojej sygnaturze ) w czym problem zrobić nawet nie znając kodu kiedy wszystko masz już gotowe tylko użyć

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Szukałem różnych klikerów ale one nie mają tej funkcji które jest mi potrzebna tzn. to ma wyglądać na coś w rodzaju stopera czyli odpalam program i leci czas,pierwsze kliknięcie odpalało by program,drugie bym sobie ustawił powiedzmy w 3 sec a trzecie klikniecie byłoby powiedzmy w 6 sec i stop.Patrze na ten twój program ale nie widzę że dałoby się tak,nie chodzi mi o to żeby nagrać tylko sam zdefiniować kiedy mają być poszczególne kliknięcia co do 1/100 sekundy.

Opublikowano

program ma DOWOLNĄ możiwość ustawiania czasu , nagrywasz a potem sobie dostosowywujesz jak chcesz czy to w programie edytując czy to nawet w notatniku zapisaną konfiguracje

kliknięcia co 1/100 sekundy !! LOL to 100 kilknięć na sekunde , pomyśl nim coś palniesz

przykładowy konfig dla kliknięc co 1 s czyli ( w konfiguracji skryptu to opcja DELAY

1/100 s to e=10 D

1 s to e=1000 D

5 s to e=5000 D

itd

To jest ukryta treść, proszę

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano (edytowane)

Jakoś już znalazłem ale ten program nie działa przy włączeniu gry tzn. działa lecz w grze nic się nie dzieje tak jakby jej nie widział albo nie wiem co.

edit. chyba o gameguarda chodzi,da się go jakoś ominąć,na tym forum niema tematu o tej grze więc pytam tu

Edytowane przez tomi798
Opublikowano

jak nie działa to i każdy program napisany w autoit nie będzie działał , ale to już twój problem ściągnąć zabezpieczenia z gry

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

• Dodaj nową pozycję...