Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złam kod, pomóż FBI!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli interesujesz się szyfrowaniem informacji i czujesz się na siłach, by złamać kod, którego nie odczytali nawet najlepsi specjaliści z FBI, to zadanie może być odpowiednie dla ciebie.

FBI zachęca wszystkich zainteresowanych kryptografią do pomocy w sprawie morderstwa Amerykanina.

- Nawet jeśli materiał okaże się jedynie liścikiem miłosnym bądź listą zakupów – mówi Dan Olson, szef jednostki FBI zajmującej się kryptografią. - nadal chcemy wiedzieć w jaki sposób ta informacja jest zaszyfrowana.

To jest ukryta treść, proszę

Więcej na ten temat tu.

Opublikowano

To jest prawie niemozliwe , oni maja komputery do tego ktore wykonuje setki mozliwosci na sek pewnie a my ?

wakow9.png
Opublikowano
To jest prawie niemozliwe , oni maja komputery do tego ktore wykonuje setki mozliwosci na sek pewnie a my ?

A nasze potrafią miliardy <_<

Innym razem.

Opublikowano

Jesli masz glowke zeby sprawdzila miliony kombinacji algorytmow kryptograficznych to idz do mam talent .... Komputer tu robi duza role ...

wakow9.png
Opublikowano

Dlatego drogi bogu cos tam istnieja takie organizacje jak CRRU , ACA ktore sa najlepsze na swiecie i operuja takim oprogramowaniem . Pozdrawiam bez odzewu spamerze . Peace

wakow9.png
Opublikowano

To zlam kod -.-

Po pierwsze

nie każdy ma zamiar pomagać tym debilom

Po 2.

Naprawdę nasze komputery wykonują miliardy czynności/sec

po 3.

Jak jesteś taki geniusz i piesek ameryki to napisz sobie sam program do odczytu - zapewniam się że nie będzie to łatwe i sam się na początku pogubisz w składniach i rzucisz projekt w kąt.

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Ale ty glupi jestes -.-

Przeczytaj moj ostatni post , ja to moge ci napisac kalkulator a nie program to lamania kodow ktorzy pisza najlepsi programisci dostepni . Co do polecen to tylko tak napisalem na szybko macie racje :)

@Chyba ty nie umisz wiadomosci przyjac o tym ze ci nie wyszlo -.- Juz musisz pisac duzymi literami zeby pokazac swoja zlosc ? Cos nie tak ? Sa ludzie aroganccy tacy jak ty i bagusuaf ktorym bedzie bardzo ciezko zyc bo takich ludzi niestety nikt nie lubi . Ja napisalem prawde ze oni dysponuja takim sprzetem i programami a bagusuaf chcial sie popisac swoja "krzywa" wiedza co mu nie wyszlo a teraz ty chciales mi dojechac bo ci cos o ameryce napisalem i znowu ci nie wyszlo takze pa pa . Naucz sie przyznawac racje komus a nie tylko upierac sie na swoich faktach mimo iz sa zle .

Jak ci sie niedobrze przez komputer robi to nawet znalazlem kilka tematow ktore moga cie zainteresowac i pomoc przedewszystkim .

klik

klik

klik

klik

wakow9.png
Opublikowano

Ale ty glupi jestes -.-

Przeczytaj moj ostatni post , ja to moge ci napisac kalkulator a nie program to lamania kodow ktorzy pisza najlepsi programisci dostepni . Co do polecen to tylko tak napisalem na szybko macie racje :)

Ludzie są głupi i nie chcą przyjąć innej wiedzy do wiadomości

np. ty nie rozumiesz nic z postów Bogusuaf.'a i tak trollujesz + spamisz że mi się niedobrze robi jak widze twoje natrętne posty

TO ZŁAM KOD!!! ŁAM TEN KOD!!! FBI MUSI GO ZŁAPAĆ ŁAM!!!! JAK NIE UMIESZ TO NAPISZ PROGRAM!!!

<n/c>

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano (edytowane)

Ja pierdolę. Na chuj ci komputer, wyjebane programy do łamania kodów, jeśli nie wiesz na czym ten szyfr się opiera i jaka jest jego zasada działania. Tu trzeba wpaść na pomysł i na tym etapie komputer chuja może.

Edytowane przez mleczko vita
Opublikowano

No więc, chyba mi się udało. Pozwolę to sobie od razu przetłumaczyć.

Cześć mamo, chciałem Ci tylko powiedzieć, że nie byłem dziś w szkole.

Zrobiłem zakupy oraz odkurzyłem nasze mieszkanie.

Pozdrawiam

Tadzio

PS: Ktoś zajebał tate :(

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ok, wrzucę do tłumacza i ide do fbi.

Hi Mom, I just wanted to say that I was not in school today.

I made the purchases and dusted off our flat.

Yours

Tadzio

PS: Someone killed dad.

//Faker wytłumaczmy sobie parę spraw:

-Mam przyjaciół (więcej niż myślisz)

-Czy ktoś powiedział, że chcę się w to bawić?

-Skoro piszesz takie głupoty, to jak mam cię nie poprawiać

-Zapewne te ploty od babci masz, nie?

-Wykurwiaj.

Innym razem.